Sisi keramika spaja minimalizam i glamur, a evo kako izgleda nova kolekcija
Sisi keramika spaja minimalizam i glamur, a evo kako izgleda nova kolekcija

Sisi keramika spaja minimalizam i glamur, a
evo kako izgleda nova kolekcija

Keramičke šalice nisu samo običan kuhinjski pribor, one su umjetnička djela koja unose toplinu i eleganciju u svaki dom. Njihova izrada, raznoliki dizajni i praktične prednosti čine ih omiljenim izborom za ljubitelje kave i čaja širom svijeta. Osim šalica i drugi uporabni predmeti poput tanjura, zdjela vaza, podmetača, imaju veliku ulogu u tome kako će odisati naš interijer. Kako smo u špici ljeta, na našem radaru je keramika koja nas uvlači u samu srž ovog godišnjeg doba, a upravo takvu pronašli smo kod slovenskog brenda Sisi.

Sisi keramika

Sisi keramika poznata je po svojim šalicama koje su oblikom jednostavne, ali nadahnjuju svojim porukama. Minimalistički dizajn potpisuje Silvia Jerman Geelen, ljubiteljica dekoracije, posebno one od prirodnih materijala poput bambusa i terakote. Nakon uspjeha šalica, proširili su ponudu i na druge proizvode za dom, poput vaza, tanjura, košara i rasvjete. Čar brenda Sisi leži u jednostavnim proizvodima koji uljepšavaju prostor – nenametljivi su u svom obliku, a opet funkcionalni i zabavni.

J’adore

Tko je Sisi?

Ona je kreativna duša koja živi između Amsterdama i Ljubljane, inspirirana svime što je okružuje. Njezini modni, interijerski i životni savjeti predstavljaju kuriranu zbirku iskustava, putovanja i uzvišenih emocija koje svakodnevno doživljava. Svestrano i glamurozno, a opet minimalistički i jednostavno – savršen spoj ležernosti i luksuza. – to je glavna odlika brenda Sisi.

Je t’aime

Povijest brenda

Sisi keramika nastala je prije 17 godina, a mnogi se pod tim imenom sjećaju šarmantne trgovine u staroj Ljubljani. Ta trgovina bila je puna prekrasnih predmeta i dekoracija za dom koje su Slovenci voljeli kupovati. Iako je shop bio izuzetno popularan, Silvia ga je zatvorila nakon preseljenja u Amsterdam. Ljudi su joj još mjesecima kasnije pisali da im nedostaje Sisi i da ne znaju gdje kupovati darove. Tada joj je sinula ideja da nastavi priču Sisi u nešto drugačijem obliku. Usmjerila se na svoje najprodavanije proizvode – šalice. Najprije je željela cijelu proizvodnju osigurati u Sloveniji, ali nažalost nije našla odgovarajućeg proizvođača. Zatim je na putovanju na Bliski istok pronašla tvornicu koja je ispunila njezine želje i tako su se rodile Sisi šalice. U kratkom roku postale su megapopularne zbog svojih zanimljivih natipsa. Među najprodavanijima, Silvia ističe šalice s natpisima “Amore”, “Je t’aime” i “My Schatz”.

L’amour lunch

Nova kolekcija

Osim šalica u raznim bojama sa super natpisima, zanimljivih vaza i prepoznatljivih lampi, nova kolekcija posebno nas je osvojila. Naizgled jednostavni tanjuri, sve su samo ne to. Zanimljivi, nepravilni oblici i fora dosjetke oborit će vas s nogu i jedva ćete čekati da u njima poslužite svoj omiljeni specijalitet dragoj osobi. Sisi predmete možete naručiti na njihovom web shopu, a sve kolekcije detaljno istražiti na Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori