Boja Creative Studio ima novu Drama kolekciju iz koje želimo apsolutno sve 
Boja Creative Studio ima novu Drama kolekciju iz koje želimo apsolutno sve 

Boja Creative Studio ima novu Drama kolekciju
iz koje želimo apsolutno sve 

Dragana Pavić je dizajnerica, ilustratorica i lice iza mladog poduzeća – Boja Creative Studio. Od kada se Boja pojavila na dizajnerskoj sceni, pomno pratimo njen rad i možemo reći da nas konstantno oduševljava kreativnim idejama, vrhunskim dizajnom, napornim radom, ali i osobnošću. Ove jeseni, svoj asortiman obogatila je sjajnom “DRAMA COLLECTION” u kojoj nam se sviđa apsolutno sve.

DRAMA COLLECTION

“DRAMA COLLECTION”, minimalistički je merch inspiriran dramatičnim trenucima u našim životima. Kolekcija se sastoji od unisex majica s natpisima: “COOL BUT I CRY A LOT.” i “DRAMATIČNO.” te kape s vezom “samo drama”.

“COOL BUT I CRY A LOT.” idealna je za sve uzraste, od najcool bebe koja ima svoju mini dramsku scenu do svake overwhelmed odrasle osobe.

boja-creative-studio-drama-kolekcija2
boja-creative-studio-drama-kolekcija7

Bilo da ti je teško pao ponedjeljak (jer kako je opet proletio vikend?) ili si na rubu svega kad printer odbija surađivati. Mogu biti i samo oni dani kada ti suze same krenu na neku random reklamu. – opisuje Dragana novu kolekciju. Apsolutno razumijemo, drama je sastavni dio našeg života, a ovim majicama smo ju spremni i prigrliti.

boja-creative-studio-drama-kolekcija4
boja-creative-studio-drama-kolekcija3

Minimalistički i održivi dizajn

Majice su izrađene od 100% organskog pamuka, dolaze iz održive proizvodnje te su PETA-Approved Vegan. Za print je korištena ekološki prihvatljiva tehnologija s bojama na bazi vode. Kapa “samo drama” dolazi u dvije boje, vintage beige i brown, a izrađena je od 100% pamuka.

“Dizajn je postao dio mene i uistinu radim ono što me u potpunosti ispunjava i što volim.”

Svoj omiljeni artikl iz DRAMA kolekcije možete naručiti putem DM na Instagramu @bojacreativestudio. Kolekcija će biti dostupna i na Q’Art Ilici 22.09., na štandu boja Creative Studio odmah pokraj Muzeja Iluzija (Ilica 72).

boja-creative-studio-drama-kolekcija5

“Cool but i cry a lot”

Foto: Boja Creative Studio

Učitati još
Zatvori