Kate Middleton pojavila se na Wimbledonu i izazvala gromoglasan pljesak
Kate Middleton pojavila se na Wimbledonu i izazvala gromoglasan pljesak

Kate Middleton pojavila se na Wimbledonu i
izazvala gromoglasan pljesak

Prije nekoliko mjeseci cijeli svijet se pitao gdje je nestala Kate Middleton? Voljena princeza dugo nije bila viđena u javnosti. Zbog toga su mnogi počeli spekulirati razno razne teorije zavjere. Onda, je ovog ožujka izašla s tužnom vijesti kako boluje od raka. Podijelila je i kako liječenje dobro napreduje, no smanjila je javna pojavljivanja. Zato kada se pojavila na finalu Wimbledona ove godine, izazvala je gromoglasan pljesak kod publike.

Kate Middleton

Wimbledon je teniski turnir kojeg ne propuštaju brojni celebrityji, ali ni kraljevska obitelj. Tako je vojvotkinja od Cambridgea Kate stigla sa svojom kćeri Charlotte u prekrasnoj ljubičastoj haljini. Publika ju je pozdravila ogromnim pljeskom. Dirljiva snimka odmah je postala viralna na društvenim mrežama, a pozitivnih komentara nije manjkalo.

Predivna je izvana i iznutra, Ovo se čekalo, Zaslužen pljesak za nevjerojatnu ženu… samo su neki od komentara ispod videa s Wimbledonovog YouTube kanala.

Kate je izgledala sjajno i nije skidala osmijeh s lica. Organizatori Wimbledona već su ranije objavili kako se nadaju da će Kate moći doći na finale s obzirom na to da je ona ta koja pobjedniku uručuje trofej.

Kate Middleton

Podsjetimo, u finalu Wimbledona igrali su Novak Đoković i Carlos Alcaraz, a Alcaraz je uspješno obranio svoju Wimbledon titulu i pobijedio Đokovića.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori