SUN U ima novu stvar Sweet Escape koja bi mogla postati novi klupski hit
SUN U ima novu stvar Sweet Escape koja bi mogla postati novi klupski hit

SUN U ima novu stvar Sweet Escape koja bi
mogla postati novi klupski hit

Zagrebačka glazbenica SUN U izbacila je novi singl  Sweet Escape kojim nam je ponovno pokazala kako će njezin treći studijski album, za koji je planiran izlazak u prvoj polovici 2025. godine, biti itekakvo glazbeno remek djelo. Nevjerojatno zarazan hit mogao bi postati prava klupska plesna poslastica u ljetu koje je pred nama.

Sanja Šiljković, glazbenica, producentica i vizualna umjetnica posljednjih nas mjeseci ugodno iznenađuje novim glazbenim poslasticama koji samo pokazuju kako će se na njezinom novom albumu pronaći dosta toga – od downtempa, preko plesne elektronike, indie popa, breakbeata pa čak i funka.  Nastavno na singlicu “Fragile” koja je izašla prije 2 tjedna, a koja je bila popraćena home videom gdje se vidi kako svira sve instrumente i opasno koketira s funkom, “Sweet Escape” nudi nešto potpuno novo idealno za klupsku atmosferu.

Novi klupski hit

Sweet Escape je topla ljudska priča o posebnom odnosu dvoje ljudi, okupana plesnim zvučnim zapisom, taman kako i priliči ljetu koje nam dolazi! Kratko, slatko, jasno i plesno. Sanja sve radi sama od sviranja do zadnje tehničke faze mixa i mastera, no velika joj je podrška i njezin bend s kojim redovito uvježbava nove pjesme za live. Trenutno uvode i živi bubanj u priču, a u planu su joj još dva glazbena spota koja će izaći do kraja godine, a koja će, kao i svaki dosad, biti prava mala umjetnička djela. Sanja privodi treći album kraju, a plan ga je izbaciti van prvom polovicom 2025.

sun-u24

“Radim punom parom na trećem albumu, a počela sam i s dečkima vježbati bubanj i za live izdanja. Stjepan koji inače bude za drumpadom, sada će biti za živim bubnjem (uz drumpad naravno), tako da tu sad ima posla preko glave zapravo, no ništa nije naporno kad radiš što voliš. Vrijeme mi tako i tako mora na nešto otići, zar ne?! Gledam više sve to skupa kao win-win. Nekad je teže, nekad je lakše, ali žalila se bome ne budem!” – kaže nam Sanja.

Ovaj, ali i ostale Sanjine singlove možete slušati na svim digitalnim kanalima

Spotify: https://open.spotify.com/track/6Qth6W…

Tidal: https://tidal.com/browse/album/367337016

Deezer: https://deezer.page.link/qxY1RXbhuYpy…

Amazon: https://amazon.com/music/player/track…

Apple Music: https://music.apple.com/us/album/swee…

Kao i na društvenim mrežama Instagramu, Facebooku i YouTubeu

Učitati još
Zatvori