I’m Just Ken postala je božićna pjesma. Ryan Gosling priredio nam je novu verziju
I’m Just Ken postala je božićna pjesma. Ryan Gosling priredio nam je novu verziju

I’m Just Ken postala je božićna pjesma. Ryan Gosling priredio nam je novu verziju

Kada je ovo ljeto izašao najočekivaniji film godine – Barbie, jednako uspješan kao i film, postao je i njegov soundtrack. Barbie soundtrack sastavljen je od originalnih pjesama, napisanih i snimljenih isključivo za film, a nastavili smo ga slušati i mjesecima nakon što smo pogledali film. Njegov uspjeh nije ni začuđujuć kad pogledate kakvi ljudi su na njemu radili. Producirao ga je Mark Ronson, možda jedno od najpoznatijih producentskih imena u glazbi trenutno. Pjesme na soundtracku pjevaju Dua Lipa, Billie Eilish, Lizzo, Charlie XCX, Nicki Minaj i Ice Spice, Tampe Impala, Khalid, Sam Smith i, naravno, Ryan Gosling.

Oscari 2024

He’s just Kristmas Ken

Ipak, najpoznatija pjesma sa soundtracka postala je ona koju izvodi Ryan Gosling I’m Just Ken. Pjesma je dio ključnog trenutka u filmu u kojem Gosling kao Ken izvodi svoj veliki glazbeni broj. Svi smo ovo ljeto vajbali uz pjesmu, a sada je red da vajbamo na božićne. No, I’m Just Ken upravo je to postala. Mark Ronson iznenadio je fanove i na svom YouTube kanalu nedavno objavio posebnu božićnu izvedbu pjesme s Ryanom Goslingom.

Upravo kada smo mislili kako je Barbie ludilo završilo, dobili smo ovu krasnu božićnu poslasticu. I’m Just Ken (Merry Kristmas Barbie) popraćena je i s videom u kojem vidimo Goslinga koji u Kenovom stilu u Mojo Dojo studio ukrašenom božićnim ukrasima, razglaba o tome je li pjesma dovoljno fresh. Mark Ronson uvjerava ga kako će je Božić učiniti takvom. Gosling zatim stavlja svoje prepoznatljive crne sunčane naočale i kaže: Svijet može imati Kenov glas, ali samo Barbie može imati njegove oči. Zatim sjeda na klavir i krene s pjesmom.

I’m Just Ken (Merry Kristmas Barbie) nova je verzija originalne pjesme s božićnim prizvukom i zvončićima, a sve je popraćeno impresivnim vokalima Ryana Goslinga. Ne sumnjamo kako će se ova verzija popeti na ljestvice božićnih pjesama, a možete je sad i streamati na Spotifyju. Ne samo to, na Spotifyju možete slušati i cijeli Kenov EP! Za početak, poslušajte božićnu verziju I’m Just Ken u nastavku.

Foto: IMDb, Instagram (@iammarkronson)

Učitati još
Zatvori