Gotovo dvadeset godina od prvijenca, Paris Hilton izdala novi album. Evo zašto je Infinite Icon
Gotovo dvadeset godina od prvijenca, Paris Hilton izdala novi album. Evo zašto je Infinite Icon

Gotovo dvadeset godina od prvijenca, Paris Hilton izdala novi album. Evo zašto je Infinite Icon

Osamnaest godina nakon prvijenca, nazvanog jednostavno Paris, stiže nam Infinite Icon! Drugi album Paris Hilton sadržava 12 pjesama, a njegova ekskluzivna producentica je Sia. Zanimljivo, ona nije jedina poznata pjevačica koja je uz Paris aktivno radila na ovom albumu. Na tekstovima pjesama zastupljenima na albumu radila je i Meghan Trainor, koja će nam se predstaviti i u duetu Chasin.

Kad smo kod dueta, na albumu Infinite Icon Paris donosi i vokalne suradnje sa Sijom na pjesmama Fame Won’t Love You i If the Earth Is Spinning te Megan Thee Stallion u pjesmi BBA. Album je najavljen pjesmom I’m Free, na kojoj je Paris ostvarila suradnju s mladom glazbenicom Rinom Sawayama.

 

Želi spasiti pop glazbu

Iako je Paris od premijernog albuma, kojeg je zasigurno obilježila pjesma Stars Are Blind izbacila nekoliko singlova uključujući Good Time (2013.), High off My Love (2015.) i I Blame You (2020.), ovo je službeni nastavak njezine vlastite glazbene priče.

Album sadrži pjesme koje prožimaju teme kao što su njezina dijagnoza ADHD-a, negativna iskustva u vezama, praznina koju donosi slava te njezin brak i obiteljski život. Paris je u najavi albuma istaknula kako netko treba spasiti pop glazbu, a da se ona pronašla u tome te je to njezina nova misija.

Poslušajte Infinite Icon

Zaista sam uložila svoje srce i dušu u izradu ovog drugog albuma za moje nevjerojatne obožavatelje, poručila je Infinite Icon, koja posljednih godina gradi uspješnu karijeru DJ-ice. Možda se novi album Paris Hilton neće naći na listama najboljih ove godine, ali zasigurno će biti još jedan uspješan projekt za ovu poduzetnicu.

Album Infinitive Icon donosimo u nastavku:

Foto: Instagram (@parishilton)

Učitati još
Zatvori