Joker Out su najavili regionalnu turneju. Evo kada stižu u zagrebačku Tvornicu kulture
Joker Out su najavili regionalnu turneju. Evo kada stižu u zagrebačku Tvornicu kulture

Joker Out su najavili regionalnu turneju. Evo kada stižu u zagrebačku Tvornicu kulture

Grupa Joker Out najavila je prva tri koncerta u sklopu svoje turneje povodom izlaska novog studijskog albuma. Sve kreće od kuće, ljubljanske Cvetličarne u kojoj sviraju 22. studenog. Nastavlja se 27. u Domu omladine Beograda, a zaokružuje 3. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture. Novi album Joker Outa bit će objavljen 15. studenog.

Joker Out

Singl Bluza predstavljen je u petak 27. rujna te u par dana prešao više od 200.000 slušanja na streaming platformama. Nastavak je to odličnog niza započetog s prethodnikom, pjesmom Šta bih ja, kojom je bend najavio novo poglavlje u karijeri. Joker Out dosad su objavili dva, izuzetno uspješna albuma – Umazane misli i Demoni. Tome će se 15. studenog pridružiti još jedan, zasad neimenovan, naslov.

Iza nas je izuzetno uzbudljivo razdoblje u kojem smo puno stvarali, svirali, pjevali – ali skoro sve u studiju, daleko od fanova. Istine, neke pjesme smo vam svirali na prvoj velikoj europskoj turneji, neke smo i objavili, ali jedva čekamo da vam predstavimo baš SVE što smo napravili. I ova turneja pokazat će baš to, naš treći album, odsviran u cijelosti, samo za vas, izjavio je bend povodom nove turneje i albuma.

Ekskluzivnu mogućnost da pjesme s novog albuma čuju uživo dobit će prije svih fanovi iz regije. Album Release Tour zasad će pokriti Ljubljanu, Beograd i Zagreb, a ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 7. listopada u 10 sati preko Openstage profila Jokera. Sve što fanovi trebaju je zapratiti profil benda i dobit će mogućnost kupiti ih prvi. Ako ih ostane ulaznice će se u slobodnoj prodaji naći isti dan od 12 sati u sustavu Eventim.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori