Damiano David započinje solo karijeru –  znamo kada stiže njegova prva pjesma Silverlines
Damiano David započinje solo karijeru –  znamo kada stiže njegova prva pjesma Silverlines

Damiano David započinje solo karijeru – znamo kada stiže njegova prva pjesma Silverlines

Damiano David, frontmen grupe Måneskin, sudeći po svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, zaplovio je u solo glazbene vode. Istina će izaći na vidjelo tek 27. rujna, strpljenje fanova je već pri kraju.

Ono što je poznato jest da će tada predstaviti svoj prvi singl naslovljen Silverlines.

Teorije o njegovoj samostalnoj karijeri već dugo kolaju društvenim mrežama, a potpirene su kada je iz opisa profila na Instagramu uklonio bend Måneskin. Ipak, to ne znači nužno da je bendu došao kraj.

Hoće li će se bend Måneskin razići?

Nakon pobjede na Eurosongu 2021. godine kao da je cijela planeta je dobila novog muzičkog favorita, ali i nove simpatije. Zitti e Buoni, I Wanna Be Your Slave, Supermodel i mnogi drugi hitovi redali su se i na našim playlistama. Mnogi bi rekli da je Måneskin čak uspio vratiti tu autentičnu zaljubljenost u bendove. Što je i istina. Svatko je od njih petoro imao svog favorita, ali se kao omiljeni često izdvajao upravo Damiano.

Njegov privatni život ubrzo je postao glavna tema mnogih medija pa je nakon raskida sa svojom dugogodišnjom djevojkom Giorgiom Soleri zauzeo mnoge naslovnice viješću da je sada u romantičnom odnosu s glumicom Dove Cameron. No, svjetla su ponovno uperena na njegov profesionalni život.

Vijest o samostalnoj karijeri je već kružila unazad skoro godinu dana, a nedavno je i njegova kolegica iz benda Victoria De Angelis objavila svoj prvi solo projekt – pjesmu pod nazivom GET UP B*TCH! shake ya ass. Ipak, nema straha da će doći do razlaza benda, što je potvrdio i sam Damiano. Måneskin jednostavno ide na pauzu, a njegovi članovi su posvećeni drugim projektima.

Damiano David

Kad će taj petak!

Ako se potvrde trenutna nagađanja, Damianovom novom koraku u karijeri moći ćemo svjedočiti od 27. rujna, kada bi trebalo biti otkriveno što se zapravo krije iza projekta radnog naslova Everywhere te je li singl Silverlines zapravo singl ili se tu krije još nešto…

Na ovom radim puno vremena i jako sam ponosan, tako da stvarno jedva čekam da dođe taj dan, istaknuo je. Dok nove informacije ne ugledaju svjetlost dana, ostaje da se strpimo i sačekamo taj petak.

Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Profimedia, Instagram (@damianodavid)

Učitati još
Zatvori