Kad se spoje dva sjajna glasa: Franka i ToMa predstavljaju emotivni duet Da opet nađem te
Kad se spoje dva sjajna glasa: Franka i ToMa predstavljaju emotivni duet Da opet nađem te

Kad se spoje dva sjajna glasa: Franka i ToMa predstavljaju emotivni duet Da opet nađem te

Premijerno vam predstavljamo pjesmu koja je udružila dva sjajna glasa domaće glazbene scene. Franka i ToMa ekskluzivno na Journalu predstavljaju emotivni pop duet Da opet nađem te. Pjesma je to koja pokušava pronaći odgovor na pitanjeKako izgleda muško-žensko viđenje jedne iste situacije, odnosno istog problema u vezi?

Često potpuno drugačije doživimo određene trenutke u vezi, različite osjećaje, viđenje iste situacije i to smo s tekstom, ali kroz emociju glazbe pokušali prikazati. Sigurna sam da će se slušateljice moći pronaći u pjesmi, jer je zapravo srž same emocije pitanje bi li to dvoje ljudi, da se ponovno nađu, uspjelo prebroditi krizu, riješiti problem, postići kompromis, pronaći pravu emociju, naći se negdje na sredini svojih oprečnih stajališta i viđenja, voljeti se bolje i ostati zajedno, izjavila je Franka.

Franka ToMa Da opet nađem te
Franka ToMa Da opet nađem te

Dvije osobe, dvije priče

Franka i ToMa potpisuju tekst pjesme Da opet nađem te, a o ovom iskustvu mladi pjevač je kazao sljedeće: Do sada nisam nikada osjetio ovoliku odgovornost pa čak pomalo i strah dok sam s Frankom radio na tekstu pjesme, jer po prvi put ne radim samo za sebe, rekao je ToMa dodajući: Iza stihova stoje dvije osobe, dvije priče, u kontekstu pjesme, dva slomljena srca… Željeli smo pogoditi intenzitet pjesme, emociju koja je krajnji cilj i viziju koju imamo. Srećom, posao je olakšala činjenica da se i Franka vješto snalazi s pisanjem stihova, tako da smo spojili dva naša svijeta da bi nastala ova pjesma. Jako sam sretan i počašćen biti dijelom ove priče i dijeliti s Frankom jednu ovako lijepu pjesmu.

Franka ToMa Da opet nađem te
Franka ToMa Franka ToMa Da opet nađem te

Spot donosi filmsku priču

Iza pjesme, uz autore teksta ToMu i Franku stoji autorski i producentski tim iz Švicarske A-Tunes, glazbeni profesionalci koji su radili i s Nemom, ovogodišnjim pobjednikom Eurosonga.

Za novi hit duet, Franka i ToMa su objavili video spot pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića. Kroz zanimljivu vizualnu metaforu željeli smo prikazati cijelu lepezu emocija narušenih odnosa jednog para. Možda se na prvu čini neobičan pristup, ali svaka scena iz spota na preneseni način prikazuje borbe unutar muškarca i žene, rekla je Franka, a ToMa dodaje: Navikli smo kraj ljubavi u pjesmama gledati u ustaljenim slikama i situacijama, a Filip i Slađana Gržinčić su se kroz spot odmakli od uobičajenih formi i našli drugačije rješenje za ovu filmsku priču.

Franka ToMa Da opet nađem te
Franka ToMa Da opet nađem te

Emocije su se spojile. Teško je opisati riječima, jednostavno se osjeti… od glazbene produkcije, teksta, video spota, do našeg prijateljstva koje je nastalo tijekom stvaranja pjesme. Iskrene emocije uvijek se osjete!, poručuju Franka i ToMa. Pjesma Da opet nađem te čeka vas u nastavku:

Foto: Promo

Styling: Jasenka Tudor Bevanda

Šminka: Kate Fuzul

Frizura: Gordana Katulić Jakić
Učitati još
Zatvori