Baby Lasagna ima novu pjesmu! Svi slušamo Biggie Boom Boom
Baby Lasagna ima novu pjesmu! Svi slušamo Biggie Boom Boom

Baby Lasagna ima novu pjesmu! Svi
slušamo Biggie Boom Boom

Baby Lasagna ima novu pjesmu, osebujnog imena Biggie Boom Boom! Tekst za pjesmu potpisuje upravo Marko Purišić aka. Baby Lasagna, a ista je nastala u suradnji s Mihaelom Žipovskim i Matejem Zecom. Pjesmu prati i prigodni spot iza kojeg stoji njegova zaručnica i dugogodišnja suradnica Elizabeta Ružić. Isti vas čeka na kraju teksta.

Pjesma je to koja će se naći i na njegovom nadolazećem albumu Demons & Mosquitoe. Također, pjesma je to koja dolazi uoči na trostrukog rasprodani pohod Baby Lasagne na zagrebački stadion Šalata od 12. do 14. rujna.

Zanimljivost vezana uz ovu pjesmu je i ta da je prva koju je Marko Purišić napisao kao Baby Lasagna. Prije godinu dana snimao sam, producirao i objavljivao svoju glazbu, ali je jedva dobivala nekoliko stotina pregleda. Sada vas je ovdje vojska koja je zapravo spremna slušati i jednostavno ne mogu opisati koliko je to ponizno. Kako ovo mijenja život i dirljivo je. Hvala vam od srca što ste zaista ostvarili san 9-godišnjeg Marka, istaknuo je u objavi na društvenim mrežama.

Stapajući se sa strahovima – i još jednom ne shvaćajući sebe preozbiljno – Baby Lasagna priziva duhove predaka i zombija, one koji nas pokušavaju povući prema dnu (I’m going for you). Međutim, transformirajući mračnije emocije u nešto zabavno i spremno za plesni podij, Biggie Boom Boom u svojoj je suštini još jedan melodičan i odvažan hit uz koji će se pjevati na sav glas – i stiže upravo na vrijeme za neizostavne završne ljetne party pozdrave!

Foto: Instagram (@babylasagna)

Učitati još
Zatvori