Sve o novom filmu Brada Pitta i Georgea Clooneyja koji je na premijeri izazvao pravu histeriju
Sve o novom filmu Brada Pitta i Georgea Clooneyja koji je na premijeri izazvao pravu histeriju

Sve o novom filmu Brada Pitta i Georgea Clooneyja koji je na premijeri izazvao pravu histeriju

Horde oduševljenih obožavatelja, kašnjenje početka premijernog prikazivanja, otimanje za slobodna mjesta, izbacivanje gledatelja tijekom projekcije te samo četverominutni pljesak prekinut zamolbama zaštitara za odlaskom glavnih protagonista – samo su dijelovi kaosa koji su pratili premijeru filma Wolfs na Venecijanskom filmskom festivalu. A za sve su to zaslužni Brad Pitt i George Clooney.

Naime, nakon 16 godina dvojac ponovno dijeli velika platna. Upravo je toliko prošlo od njihovog posljednjeg zajedničkog uratka, crnohumorne komedije Burn After Reading (Spaliti nakon čitanja). Nadolazeća akcijska komedija Wolfs bit će njihov sedmi zajednički filmski projekt, a sve je počelo još 2001. godine angažmanom u filmskom hitu Ocean’s 11 (Oceanovih 11).

Oceanovih 11
Ocean's 11

O filmu Wolfs

Film Wolfs okarakteriziran je kao akcijska komedija koja prati dvojicu profesionalnih ubojica koji djeluju kao vukovi samotnjaci, no prisiljeni su  surađivati na novom zadatku.

Uz hollywoodske veterane, istaknutu glumačku ekipu čine i Austin Abrams, Amy Ryan te Poorna Jagannathan. Redateljska palica povjerena je Jonu Wattsu, najpoznatijem po radu na Marvelovim filmovima iz ciklus o Spider Manu. Ujedno, riječ je o posljednjem u nizu ostvarenja produkcijske kuće Apple Studios, koja stoji i iza nagrađivanog naslova Killers of the Flower Moon.

Wolfs
Wolfs

Kada stiže u kina?

Sjajna je vijest što nećemo morati dugo čekati prije nego dvojicu prijatelja vidimo u novom glumačkom zadatku. Film Wolfs u kina stiže 20. rujna ove godine, a njegov najavni video čeka vas u nastavku. Osim na platformi Apple+, imat ćemo priliku gledati ga i u domaćim kinima.

A zanimljivo, premda film još nije predstavljen publici, otkriveno je kako dvojac već radi na njegovom nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori