Stiže romantični film s Andrewom Garfieldom i Florence Pugh koji će nam slomiti srce
Stiže romantični film s Andrewom Garfieldom i Florence Pugh koji će nam slomiti srce

Stiže romantični film s Andrewom Garfieldom i Florence Pugh koji će nam slomiti srce

Nismo nikad mislili kako ćemo trebati Andrewa Garfielda i Florence Pugh u romantičnoj drami. Ipak, nakon najave za njihov novi film, ne želimo gledati nikoga drugoga u tim ulogama. Riječ je o filmu We Live in Time, a komentari su već kako će nas film uništiti i slomiti nam srce.

We Live in Time

O čemu je riječ?

Almut (Pugh) i Tobias (Garfield) upoznaju se u iznenadnom susretu koji im mijenja živote. Kroz dijelove njihovog zajedničkog života – zaljubljenost jedno u drugo, stvaranje obitelji, izgradnja doma – otkriva se teška istina koja poljulja njihove temelje. Dok kreću na izazovan put ograničeni vremenom, uče kako cijeniti svaki trenutak nekonvencionalnog puta kojim je išla njihova ljubavna priča.

Trailer za film pokazuje nam deset godina njihove ljubavne veze. Po svemu sudeći, bit će riječ o onoj emotivnoj i srcedrapajućoj.

Odličan par

Baš kao što su Emily Blunt i Ryan Gosling prezentirali skupa na ovogodišnjim Oscarima, nagovještavajući njihov film Kaskader, tako su, sjetit ćete se, skupa prezentirali i Pugh i Garfield, najavljujući ovaj film. Florence Pugh jedna je od najboljih mladih glumica trenutno. Proslavila se ulogom u horor filmu Midsommar, da bi ubrzo nakon, pokupila nominaciju za Oscar u adaptaciji Malih žena, redateljice Grete Gerwig. Podsjetimo, Andrew Garfield slavu je stekao kao nasljednik Tobeyja Maguirea u ulozi Spidermana. Nakon toga, nastavio je oduševljavati u dramatičnim ulogama. Britanski glumac iza sebe ima dvije nominacije za Oscar – za ulogu u Mel Gibsonovom Hacksaw Ridge te Lin-Manuel Mirandinom Tick Tick Boom.

Društvene mreže već su lude za uparivanjem ovo dvoje glumaca koji bi mogli ovoj romantičnoj drami donijeti sentimentalnost i uvjerljivost kakvu zaslužuje.

We Live in Time u produkciji je A24 što nas dodatno veseli. Njihovi filmovi nerijetko oduševljavaju, a ovdje smo i izdvojili maraton njihovih filmova koje obožavamo. Ova romantična drama stiže nam na jesen, točnije 11. listopada. Do tad vas ostavljamo s najavom. Pripremite maramice.

@a24

Every minute counts. Watch the trailer for WE LIVE IN TIME, a decade-spanning romance from the director of ‘Brooklyn’ starring Academy Award nominees Andrew Garfield and Florence Pugh. In theaters this fall.

♬ original sound - A24

Foto: IMDb, TikTok (@a24)

Učitati još
Zatvori