Nakon Davida, sada svoj Netflix dokumentarac dobiva i Victoria Beckham. Evo što znamo
Nakon Davida, sada svoj Netflix dokumentarac dobiva i Victoria Beckham. Evo što znamo

Nakon Davida, sada svoj Netflix dokumentarac dobiva i Victoria Beckham. Evo što znamo

Prošle godine svi su poludjeli za odličnom dokumentarnom serijom Beckham. Serija je pratila jednog od najpoznatijih nogometaša i ljudi na svijetu – Davida Beckhama. Od početka nogometne karijere, preko medijski eksponiranog braka s Posh Spice, Victoriom, pa sve do mirovine, Beckham je oduševio svakoga i pružio uvid u najintimnije dijelove njegovog života. Netflix nije odlučio stati na tome te će sada i Victoria Beckham dobiti svoj dokumentarac! Evo što sve znamo.

Victoria Beckham

Keeping up with the Beckhams

Netflix je potvrdio kako je krenula produkcija dokumentarca koji će se vrtjeti oko Victorije Beckham. Ona je puno više od žene nogometaša. Pjevačica iz grupe Spice Girls, ikona pop kulture 90-ih i ranih 2000-tih te modna dizajnerica, Victoria je već u dokumentarcu o Davidu pokazala zaraznu osobnost i oštar humor. Zato mislimo kako će dokumentarac o njoj biti sve samo ne dosadan.

Dokumentarac još nema ime, a fokusirat će se na njezin modni i poduzetnički biznis. S ekskluzivnim intervjuima s Victorijom, njezinom obitelji i onima koji su joj najbliži, dokumentarna serija će istražiti njezino vrijeme pod svjetlima reflektora i globalne popularnosti. Dobit ćemo i osobni uvid u to kako Victoria Beckham usklađuje svoj poslovni i obiteljski život.

David Beckham

Producenti dokumentarne serije su Nicola Howson koja je radila i na Beckhamu te Julia Nottingham koja je na Netflix donijela i dokumentarac o Pameli Anderson. To su sve informacije koje su za sada poznate, a s obzirom na to da je produkcija tek krenula, možemo očekivati da dokumentarac neće stići prije 2025. godine. Već znamo da će biti jedan od najgledanijih naslova na Netflixu, a mi ćemo vas žurno informirati o svim novostima.

Do tad, pogledajte dokumentarac Beckham te pročitajte naše dojmove na linku.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori