Uvod u anatomiju se nastavlja. Dobiva 21. sezonu, a fanove je obradovao povratak ovog lika
Uvod u anatomiju se nastavlja. Dobiva 21. sezonu, a fanove je obradovao povratak ovog lika

Uvod u anatomiju se nastavlja. Dobiva 21. sezonu, a fanove je obradovao povratak ovog lika

Koji god televizijski žanr preferirali, sigurno ste pogledali bar jednu epizodu američke serije Uvod u anatomiju. Svojevrsni fenomen polako ulazi u 21. sezonu snimanja. Samim time, postaje ostvarenje oko kojeg se vode različite debate. Dok jedni ne žele da se serija završi, drugi smatraju da je trebala davno završiti. Ipak, nova sezona je najavljena. Stoga će nakon 420 epizoda fanovi imati priliku da tom spisku dodaju još 18 novih. Glumačka postava se od 2005. godine skoro pa u potpunosti izmijenila, a fanovi su zbog pojedinih likova protestirali, ali i potpisivali peticije u nadi da će se njihovi omiljeni glumci vratiti. Međutim, usprkos činjenici da je prije nekoliko sezona izgubila glavnog lika, glumica čiji je lik i u naslovu serije (Grey’s Anatomy) će se ponovo pojaviti u 21. sezoni. U pitanju je Ellen Pompeo.

Kultna serija koja izaziva različite debate

Iako je tijekom emitiranja 19. sezone postalo jasno da će ona vjerojatno biti posljednja za Ellen Pompeo koja tumači lik Meredith Grey, glumica se u narednoj sezoni ponovo pojavila. Ipak, prisustvo lika koji tumači bilo je umanjeno, a status po pitanju njenog ostanka i dalje je bio neizvjestan. Međutim, sada se pojavila informacija da će se Meredith Grey još neko vrijeme zadržati u kultnoj seriji. I to u znatnoj većoj mjeri nego što su fanovi prvobitno očekivali. Naime, ona će se u 21. sezoni pojaviti u najmanje sedam epizoda. S druge strane, kao naratorica će se pojaviti u skoro svakoj epizodi. Štoviše, snimanje nove sezone krenut će tek kada se završi serija na kojoj ova glumica trenutno radi, a to je Natalia – serija inspirirana istinitom pričom o istoimenoj djevojci.

Usprkos činjenici da se fanovi serije Uvod u anatomiju još uvijek ne mogu pomiriti s odlaskom pojedinih likova, to neće biti slučaj s Meredith Grey. Ipak, ona nije jedini lik koji se održao od samog početka, odnosno od 2005. godine. Tu su još Miranda i Richard – likovi koje tumače Chandra Wilson i James Pickens Jr.

Fenomen od 420 epizoda

Serija je počela s emitiranjem prije skoro 20 godina. Iako se na prvi pogled čini da je broj sezona rekordan kada su u pitanju televizijske serije, to nije slučaj. Naime, po broju sezona, na prvom mjestu nalazi se sitcom Coronation Street s čak 64 sezone. Drugo mjesto zauzima serija General Hospital sa 60 sezona. Naposljetku, treće mjesto dijele serije Days of Our Lives i Guiding Light s 57 sezona. Stoga je Uvod u anatomiju još uvijek daleko od tog spiska. Međutim, tek nam preostaje saznati u kojem trenutku će doći njezin kraj.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori