Trenutno najgledaniji film na Netflixu je opet jedan veliki promašaj
Trenutno najgledaniji film na Netflixu je opet jedan veliki promašaj

Trenutno najgledaniji film na Netflixu je
opet jedan veliki promašaj

Trigger Warning nova je Netflixova akcijska drama s Jessicom Albom u glavnoj ulozi. Odmah po izlasku je zaposjeo na vrh najgledanijih naslova u Hrvatskoj, no kako to često biva s Netflixovim filmovima, to i ne znači da je dobar. Kritičari i publika su apsolutno razapeli ovaj film.

Trigger Warning

O čemu je riječ?

Film Trigger Warning prati Albu kao Parker, predanu kćer i članicu američkih specijalnih snaga koja je stacionirana inozemstvu, no prisiljena je vratiti se kući nakon što joj je otac ubijen. Parker preuzima obiteljski bar u svom rodnom gradu, gdje se nađe upletena u nasilnu zavjeru dok pokušava otkriti okolnosti i uzrok očeve misteriozne smrti. Osim Albe, u filmu glume Mark Weber, Anthony Michael Hall i Gabriel Basso.

Unatoč prvom mjestu u trendingu, Trigger Warning nije naišao na pozitivne komentare. Kritičari i publika slažu se u svojem mišljenju oko filma i njegovih nedostataka. Generično prosječanBeživotan i instantno zaboravljivIspod prosjeka Kakav užasan film, samo su neki od komentara na Trigger Warning.

Trigger Warning

Do kad će Netflix raditi loše filmove?

Budimo realni, Jessica Alba nije glumica koja odiše kvalitetom. Rijetko kad filmovi koje ona predvodi ispadnu dobri, a to dokazuje i ovaj novi naslov. Glumci u zadnje vrijeme zaista ne ide kod kritike i publike. Tri njezina filma u zadnjih deset godina – Barely Lethal, Some Kind of Beautiful i Killers Anonymous na poznatom agregatoru Rotten Tomatoes imaju ocjenu ispod 30 posto. Alba je poznata po filmovima poput Honey i serijala The Fantastic Four u kojima je dala solidne izvedbe, no Trigger Warning ne radi ništa kako bi poboljšao njezinu glumačku reputaciju. Nije samo ona kriva. Svakom glumcu bilo bi teško isporučiti dobru izvedbu s obzirom na kritično loš scenarij kakav ima Trigger Warning.

Netflixovi filmovi znaju biti hit or miss, no nažalost prevladava ovo potonje. Svatko tko voli i gleda filmove već na sam pogled Trigger Warninga može pretpostaviti da neće biti riječ o kvalitetnom filmu, a Netflix izgleda baš voli takve. Nedavno se isto dogodilo s filmom Atlas s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi. Preostaje nam samo zapitati se do kad Netflix misli raditi loše filmove srednjeg budžeta samo kako bi popunili algoritam?

Ipak, da ne završimo baš u negativnom tonu, Netflix krije neke zaista odlične filmove. Njih smo vam izdvojili na linku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori