Sjećate se njemačkog benda Tokio Hotel? Bill i Tom sada imaju reality na Netflixu
Sjećate se njemačkog benda Tokio Hotel? Bill i Tom sada imaju reality na Netflixu

Sjećate se njemačkog benda Tokio Hotel? Bill i Tom sada imaju reality na Netflixu

Godina je 2007., upalili ste MTV, slušate pjesmu Monsoon i gledate četiri mlada dečka s piercinzima, crnom olovkom za oči i ludim frizurama. Život je lijep. Ti dečki su njemački bend Tokio Hotel, osnovan 2001. koji je svjetsku slavu stekao ranih 2000-tih. Mnogi od nas s nostalgijom se sjećaju početaka Tokio Hotela. Za sve fanove danas stiže prava poslastica. Naime, blizanci iz benda, Bill i Tom Kaulitz predmet su novog realityja na Netflixu – Kaulitz&Kaulitz.

Tokio Hotel

Što ćemo sve vidjeti?

Članovi Tokio Hotela još uvijek su na okupu te su nedavno izbacili i novu pjesmu. Glavni vokal Bill i njegov brat blizanac, gitarist Tom, zauvijek su bili lice benda. Sada žive u Hollywoodu. Za one koji su ih s godinama prestali pratiti, vidjet će i da izgledaju jako drugačije. U reality seriji Kaulitz&Kaulitz blizanci otvaraju vrata svojih domova i pružaju uvid u ono što se događa iza showbizza i u njihovim privatnim životima. Kroz dvije epizode, ovaj intimni reality prikazuje Billov i Tomov svakodnevni život. Sve od svjetske karijere, obiteljskog života, partija, Tokio Hotel busa za turneju, putovanja kroz SAD i mnogo toga.

Uz Kaulitz&Kaulitz ćete se smijati, ali i plakati jer je riječ o duhovitom, ali intimnom realityju zbog kojeg će, sigurni smo, mnogi ponovno zavoljeti ovaj karizmatični bend koji smo slušali u djetinjstvu.

Tokio Hotel

Podsjetimo, Tokio Hotel sastoji se od blizanaca Billa i Toma Kaulitza, basista Georga Listinga te bubnjara Gustava Schäfera. Izbacili su svoj prvi album Schrei 2005., da bi svjetsku slavu stekli 2007. singlom Monsoon, engleskom verzijom njihovog prvog singla Durch den Monsun. Te godine izdali su album na engleskom koji je zapravo kompilacija njihovih ranijih singlova na njemačkom jeziku. Osvojili su i nastupili na MTV European Music nagradama, zaputili se na svoju prvu europsku turneju te nastavili stvarati glazbu kako na njemačkom, tako i na engleskom jeziku.

Zadnjih godina Bill i Tom bili su i dio žirija njemačkog The Voicea, a Tom je uz to poznat i kao suprug bivšeg top modela, legendarne Heidi Klum koja se pojavljuje u realityju. Kaulitz&Kaulitz danas je stigao na Netflix, a najavu donosimo u nastavku.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori