The Perfect Couple jedna od onih serija koja vam je top ili flop. Donosimo dojmove najgledanijeg Netflixovog naslova
The Perfect Couple jedna od onih serija koja vam je top ili flop. Donosimo dojmove najgledanijeg Netflixovog naslova

The Perfect Couple jedna od onih serija koja vam je top ili flop. Donosimo dojmove najgledanijeg Netflixovog naslova

Netflixov napad na The White Lotus, učestali je komentar koji se vezao uz najavu serije The Perfect Couple. Idilična lokacija, bogataši koji kriju tajne i misteriozno ubojstvo sasvim su dovoljni podatci da uvidite na čemu su temeljili ovu tvrdnju. Ako je Netflix i gađao, nije pogodio metu! Ali nije ni promašio… Alkarskim rječnikom, bio je ovo pogodak u jedan.

PS: Više o samoj seriji možete pročitati u našem najavnom članku na linku.

PPS: Bez brige, u nastavku tekstu nema spojlera.

The Perfect Couple
The Perfect Couple

Pogođen ukus šire publike

U startu valja istaknuti kako ne iznenađuje popularnost ovog naslova, kao ni podatak da se nalazi na prvom mjestu trenutno najgledanijih serija u našoj zemlji. Za početak, radnja je (uvelike) temeljena na romanu spisateljice koju zovu “kraljicom naslova za pažu”, a već to sugerira kako Elin Hilderbrand itekako zna pogoditi širi ukus čitalačke publike. Nadalje, tu je i na papiru sjajna glumačka ekipa predvođena s Nicole Kidman, Lievom Schreiberom, Meghann Fahy i Dakotom Fanning.

Složit ćemo se, ono što su prikazali u seriji The Perfect Couple nisu njihove najbolje glumačke role, ali dio zasluge za to odlazi i doista plošnoj te stereotipnoj obradi likova. Imate dojam da ste ih sve već negdje vidjeli pa tako i znate što možete očekivati od njih. Također, ovo je jedan od onih naslova u kojem je stvarno teško odabrati omiljenog lika – jer nitko to nije. Nitko nije dovoljno dobar, ni dovoljno zločest da bismo stali na njegovu stranu.

The Perfect Couple
The Perfect Couple

Moglo je to i bolje!

Valja istaknuti kako The Perfect Couple ima osnovnu karakteristiku dobrog murder misterija – nije potpuno predvidljiv! Također, lak je za gledanje što opravdava njegov smještaj u kategoriji naslova za binganje. Lišen je originalnosti, no vjerujemo kako se djelu publike sviđa upravo ta njegova strana. Također, naslov je ovo kojem je potpuno nepotrebno upisivati dodatna značenja o sukobu klasa ili dokolici bogataša – on je ovo što vidite (i ništa više).

Na osobnoj razni, ostaje žal što nije nešto više – iskreno, čak malo i živcira što to nije postignuto! Neke potpriče, poput one o prošlom životu naslovne (anti)junakinje Greer Winbury, mogle su imati bolju razradu. Zanimljivo je pogledati i ostale recenzije ovog naslova. Za jedne je očekivano dopadljiv u svim svojim manama, a druge zaboravljiv i s ponekim vrlinama. Shvaćamo poziciju obiju strana – ako tražite naslov za odmor tu je, ako tražite baš kvalitetnu seriju, ovaj naslov preskočite.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori