Tek je stigao, a već se o njemu priča: Anne Hathaway se u novom filmu zaljubi u 16 godina mlađu pop zvijezdu
Tek je stigao, a već se o njemu priča: Anne Hathaway se u novom filmu zaljubi u 16 godina mlađu pop zvijezdu

Tek je stigao, a već se o njemu priča: Anne Hathaway se u novom filmu zaljubi u 16 godina mlađu pop zvijezdu

Ako ste jedna od onih koja je odrasla uz One Direction i njihovu boyband dominaciju, možda će vas zanimati jedan nadolazeći film. Naime, upravo je stigao film The Idea of You. Radnja je temeljena na istoimenoj knjizi autorice koja je glavnu mušku ulogu bazirala na Harryju Stylesu. Ono što je nas zainteresiralo jest da glavnu žensku ulogu glumi ni više ni manje nego Anne Hathaway. Donosimo detalje o filmu.

The Idea of You

Zanimljiva priča

The Idea of You prati Solene (Hathaway), 40-godišnju majku koja započne neočekivanu romansu s Hayesom Campbellom (Nicholas Galitzine), 24-godišnjom pop zvijezdom iz boybanda August Moon. Priča ide tako da Solene odvede svoju kćer tinejdžerku na Coachellu nakon što je njezin bivši suprug otkazao dogovor. Tamo upoznaje Hayesa koji je odmah privuče i u kojeg se zaljubi.

Hayesa glumi Nicholas Galitzine, zvijezda hit filma Red, White & Royal Blue, a pojavljuju se i Reid Scott, Ella Rubin, Annie Mumulo i Perry Mattfeld. Režiju potpisuje Michael Showalter, poznat po režiraju oskarovskog filma The Big Sick te hvaljene serije Search Party. Moramo priznati, kad smo čuli da će doći film u kojem se 40-godišnjakinja zaljubi u 24-godišnjaka koji je uz to i pop zvijezda temeljena na Harryju Stylesu odmah smo pomislili kako će biti flop. Međutim, uključenost Hathaway i Showaltera u film mogao bi ga učiniti hitom.

The Idea of You

Harry Styles fanfiction?

Mnogi tvrde kako je The Idea of You temeljen na Harry Styles fanfictionu, no autorica romana Robinne Lee to demantira, no kaže kako je lik Hayesa Campbella definitivno inspiriran poznatim pjevačem. Nakon što je vidjela jedan video Stylesa, stvorila joj se ideja za roman. Osim što je Styles bio dio megapopularnog boybanda, glavni lik The Idea of You dijeli još jednu sličnost s pjevačem. Riječ je o ljubavi prema starijim ženama. Styles je poznat po romansama sa ženama koje su barem 15 godina starije od njega, a to je inspiriralo i autoricu romana.

Međutim, The Idea of You nije fokusirana na pop zvijezdu, već na Solene. Film slavi žensku seksualnost i ženu koja je ponovno uzima u svoje ruke, u trenutku u kojem je društvo tradicionalno otpisuje. Zapravo je riječ o tome kako se u društvu često insinuira kako žena gubi na vrijednosti čim malo ostari. Izgleda kako ćemo onda dobiti puno dublji film umjesto tradicionalne romantične drame.

The Idea of You

Instagram profil boybanda

Marketing za film u punom je jeku. I prije nego je izašao trailer za film, fiktivni boyband iz filma, August Moon već je imao i svoj Instagram profil. I ne samo to, izbacili su i svoju prvu pjesmu – Dance Before We Walk. Profil je predstavio članove filmskog boybanda – Hayesa, Simona, Olivera, Roryja i Adriana. Instagram profil već ima preko četiri tisuće pratitelja, a sadrži slike s koncerata i promo photoshootinga. To je način da se fanove zainteresira za film i da ih učini fanovima benda kako bi The Idea of You došli pogledati u kina. Ne zna se točno koliko ćemo August Moona dobiti u filmu, no s obzirom na slike s koncerta na Instagram profilu i trailer, možemo očekivati da ćemo dobiti barem jednu koncertnu scenu.

Film je stigao na Amazon Prime. Trailer donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori