Čekanje je napokon gotovo: Danas nam je stigla treća sezona hit serije The Bear
Čekanje je napokon gotovo: Danas nam je stigla treća sezona hit serije The Bear

Čekanje je napokon gotovo: Danas nam je stigla treća sezona hit serije The Bear

Treća sezona nagrađivane serije The Bear napokon nam je stigla.Sve epizode nove sezone dostupne su na platformi Hulu, a nešto kasnije i na programu Disney+. No, tu nije kraj sjajnim vijestima. Prema dostupnim informacija i četvrta sezona hvaljene serije bi na male ekrane trebala stići ove godine.

The Bear

Što nam donosi treća sezona?

Službeni, doduše šturi, opis treće sezone serije The Bear glasi: Carmy se trudi više nego ikad i zahtjeva izvrsnost od svoje ekipe, koja daje sve od sebe kako bi zadovoljila njegova nastojanja. Potraga za kulinarskom izvrsnošću potaknut će ekipu na dostizanje novih razina. Kako tim raste, svaki će član nastojati postići višu razinu usluge unutar svoje uloge.

Nova sezona trebat će pružiti odgovore na mnoga pitanja koja su ostala otvorena krajem druge sezone. Hoće li Carmy i Claire ponovno biti skupa? Što je s Marcusovom mamom? Što će se dogoditi nakon večeri otvorenja The Beara? Hoće li novi restoran dobiti Michelinovu zvjezdicu i kakva je bila Carmyjeva karijera prije povratka u Chicago?, To su samo neka od pitanja na koja obožavatelji jedva čekaju odgovor.

The Bear

Recept za uspjeh

Podsjetimo, serija The Bear smatra se jednom od najboljih serija posljednih godina. Ovjenčana je nizom nagrada, među kojima se ističe čak 10 Emmyja i dva Zlatna globusa, uključujući i one za najbolju seriju te najboljeg glavnog glumca.

Naizgled jednostavna priča o otvaranju restorana u pozadini krije pravi triler, razrađenu studiju psihologije karaktera te prekrasnu priču o uspješnom prevladavanju poteškoća i strahova. Ostaje samo nada da će treća sezona nastaviti uspjeh prethodnih!

Dok čekate pogledati novu sezonu, pogledajte i prvu službenu najavu u nastavku!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori