Godine prolaze, interes za meksičkim serijama ne jenjava: Na Netflixu je trenutni hit The Accident
Godine prolaze, interes za meksičkim serijama ne jenjava: Na Netflixu je trenutni hit The Accident

Godine prolaze, interes za meksičkim serijama ne jenjava: Na Netflixu je trenutni hit The Accident

Stigla je bez velike pompe i uspješno se uvrstila među najgledanije naslove na Netflixu i u našoj zemlji. Ne čudi stoga što mnogi ovih danas pretražuju meksičku dramsku seriju The Accident (Accidente). Riječ je o naslovu koji u klasičnu sapunicu unosi elemente trilera.

Pokretač radnje je nesreća na rođendanskoj zabavi koja kulminira smrću troje djece. Spomenuta će tragedija unijeti razdor u naizgled blisko povezanu zajednicu. Dok svaka obitelj pokušava shvatiti što se zapravo dogodilo te tko je krivac, odnosi će se naći na kušnji, a tajne izići na vidjelo.

The Accident

Ocjene niske, gledanost sjajna

Serija The Accident sastavljena je od 10 epizoda, a istaknute glumačke uloge su preuzeli Ana Claudia Talancón, Eréndira Ibarra i Erick Elías.

Kako to često biva kod sličnih naslova – ocjene im nisu naklonjene, ali sjajan rezultat postižu kada je gledanost u pitanju. Serija je u prvih pet dana uspjela prikupiti preko 10,4 milijuna pregleda te je time postala druga serija s najboljim lansiranjem koja je na platformu stigla iz Latinske Amerike.

Bizarna tračična nesreća, misterijozni krivac, razotkrivene tajne, mračna prošlost… svi element zbog kojih mnogi vole teleneovele su tu. Ako se i samo nalazite u toj skupini vjerujemo da ćete ovom naslovu dati priliku. Njegov naslovni video čeka vas na linku.

The Accident

Naslov koji je osvojio Netflix

A kad smo kod meksičkih serija koje su postigle fantastičan uspjeh na Netflixu, nužno je spomenuti Statistike najgledanijih naslova na Netflixu u 2023. godini pokazale su kako je meksička serija La Reina del Sur dospjela na sedmo mjesto po gledanosti s preko 429 milijuna odgledanih sati.

Kad bi Narcosi postali telenovela – kratak je opis serije, a istovremeno i uzrečica koja bi nam mogla natuknuti tajnu uspjeh ove serije. Trenutno su dostupne 183 epizode. Jedno je sigurno – materijala za gledanje imate! Više o seriji doznajte ovdje.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori