Ljeta smo nekoć provodili uz Čaroliju, a sada gledamo ove talijanske serije
Ljeta smo nekoć provodili uz Čaroliju, a sada gledamo ove talijanske serije

Ljeta smo nekoć provodili uz Čaroliju, a
sada gledamo ove talijanske serije

Talijanska medicinska drama Čarolija (Incantesimo) nekoć je žarila i palila malim ekranima, a mnogima od nas je jedan od asocijacija na ljetni period. Praćenje događanja u klinici Life daleko je iza nas, no nostalgija nas je potaknula da pronađemo nove naslove na talijanskom jeziku.

Za ovu priliku istaknuli smo talijanske serije u kojima ovoga ljeta možete uživati na Netflixu.

La vita che volevi

La vita che volevi

Gloria, glavna protagonistica serije La vita che volevi (Život koji si htjela) naizgled ima sve o čemu je sanjala… No kako to često biva, jedan susret s bivšom prijateljicom će nagristi ovu prividnu idilu… Od prošlosti se ne može pobjeći.

Il Clandestino

Il Clandestino

Nova talijanska serija koja je pristigla na Netflix je Il Clandestino, u kojoj pratimo bivšeg policajca u novoj karijeri – onoj privatnog detektiva. Potaknut znakovitim susretom, nekadašnji glavni policijski istražitelj postaje privatni detektiv kojem je misija pomoći onima koji se ne žele ili ne mogu obratiti zakonu.

talijanske serije na Netflixu

Tri metra iznad zemlje

Ljubavna priča na zapadnoj obali Jadranskog mora, kratak je to opis serije Summertime. Radnja je inspirirana popularnim romanom Tre metri sopra il cielo (Tri metra iznad zemlje) književnika Federica Moccie. Čekaju vas tri sezone priče o ljubavi naizgled nespojivih pojedinaca.

talijanske serije na Netflixu

Astrološki vodič za slomljena srca

Ljubitelji romantike ne smiju propustiti ni seriju Astrološki vodič za slomljena srca (Guida astrologica per cuori infrant). Temeljena na istoimenoj knjizi, serija prati Alice koja se u potrazi za ljubavlju i okreće se analizi natalnih karti svakog potencijalnog udvarača kako bi odabrala najkompatibilnijeg suputnika. Preduvjet je to za niz komičnih situacija…

baby

Baby

Priča o odrastanju koja istražuje tajne živote rimskih srednjoškolaca. Djelomično inspicirana istinitom pričom o uplitanju u elitnu prostituciju, serija Baby prati skupinu tinejdžera na njihovom putu sazrijevanja. Tri sezone serije uspješno će vas prikovati iz male ekrane.

lažljivi život odraslih

Lažljivi život odraslih

Radnja serije Lažljivi život odraslih (La vita bugiarda degli adulti) nas odvodi u Napulj ranih 90-ih godina dvadesetog stoljeća, a njome nas vodi glavna junakinja Giovanna. Okarakterizirana je kao moćna priča o odrastanju nastala prema istpimenom remek-djelu jedne od omiljenih i najhvaljenijih autorica svijeta – Elene Ferreante.

 

talijanske serije na Netflixu

Lunapark

Smještena u Rim 1960-ih, serija Lunapark prati djevojku koja odrasta u obiteljskom cirkusu, no ubrzo otkriva kako pripada dvama vrlo različitim svjetovima. Savršen je to naslov za one sklone bingeanju.

 
di4ari

Dn3vnici

Prve simpatije, prvi poljupci, prve zabave s prijateljima… sve nam to donosi teen serija Dn3vnici (Di4ri) čije su dvije sezone dostupne na Netflixu. Naslov je ovo koji bi se mogao svidjeti mlađoj publici (ili onima koji se tako osjećaju).

 

 

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori