Nisu ih spasile ni sjajne recenzije: Ove hvaljene 4 serije su ukinute ove godine
Nisu ih spasile ni sjajne recenzije: Ove hvaljene 4 serije su ukinute ove godine

Nisu ih spasile ni sjajne recenzije: Ove
hvaljene 4 serije su ukinute ove godine

Ni sjajne recenzije, kao ni uspješan prijem kod publike nisu bili dovoljni da naslove s naše liste spase od otkazivanja. Četiri izvrsne serije od kojih smo se oprostili ove godine čekaju vas u nastavku.

A kad smo kod prisjećanja, svakako bacite pogled i na najbolje nove serije koje su vam možda prošle ispod radara.

the brothers sun

The Brothers Sun

Prvo iznenađenje dočekalo nas je već na startu godine. Netflix je 2024. počeo obećavajuće – njihova miniserija The Brothers Sun ubrzo po premijeri postala je najgledaniji naslov na toj platformi. Stoga je kao pravo iznenađenje došla Netflixova odluka, obznanjena još početkom ožujka, da otkaže nadolazeće sezone ovog naslova.

Podsjetimo, radnja prati sinove gangsterske obitelji Sun – dok jedan bježi od svog podrijetla, drugi je krenuo očevim stopama. Ipak, zadnja riječ bit će ona njihove majke. Glavna glumačka zvijezda serije je Oscarovka Michelle Yeoh. Više o samoj seriji možete doznati na linku.

Primo

Primo

Maksimalna ocjena kritičara ostvarenih na stranici Rotten Tomatoes, sugerirala bi sjajan naslov kojem predviđate blistavu budućnosti. No, izgleda da nije tako. Barem u slučaju serije Primo, koja je također otkazana nakon samo jedne sezone.

Ova humoristična serija koncentrirana je oko latinoameričke obitelji u kojoj pratimo tinejdžera kojeg uz samohranu majku odgaja i pet ujaka. Ako tražite seriju ograničenog trajanja koja će vas zabaviti – Primo bi mogao biti sjajan odabir.

Julia

Julia

Nakon dvije sezone platforma Max se odlučila na ukidanje serije Julia. Spomenuti naslov tematizira život poznate američke kuharice i televizijske ličnost Julije Child. Njezina priča već je ekranizirana u biografskom filmu Julie & Julia u kojem je glavna uloga povjerena legendarnoj Meryl Streep. Gledatelji su ovu humorističnu seriju okarakterizirali kao savršen feel-good naslov, koji vrijedi pogledati usprkos otkazivanju.

PS: A kad smo kod feel-good naslova, ovih se filmova uvijek rado sjetimo – čekaju vas na linku.

Dead Boy Detectives

Dead Boy Detectives

Travanj je bio plodan mjesec za predstavljanje novih naslova na streaming servisima. Tako smo dobili prilike vidjeti i prve epizode serije Fallout, jednog od najboljih naslova godine. A na prvu se činilo kako će isti put slijediti i naslov Dead Boy Detectives. Sve je počelo sjajno – naslov se svidio i kritici i publici, primio je sjajne recenzije, no onda je Netflix rekao – Ne, hvala! I tako ona ukinuta.

Premda je ostvarila sjajan prijem kod onih koji su je pogledali, problem je nastao u nedovoljnom broju ljudi koji su učinili isto. Za Netflix je ta brojka bila premalena. Šteta, jer neki puno gori naslovi se puno lakše provuku. Ako ovom naslovu još niste dali priliku, slobodno to učinite, a više o njemu doznajte ovdje. O radnji nećemo ovoga puta u detalje, sve osnove skrivene su upravo u nazivu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori