Ako vam se svidjela Nobody Wants This, onda pogledajte ove serije
Ako vam se svidjela Nobody Wants This, onda pogledajte ove serije

Ako vam se svidjela Nobody Wants This,
onda pogledajte ove serije

Još uvijek jedna od trenutno najgledanijih serija na Netflixu je Nobody Wants This. Svi su ludi za novom rom com serijom koja je za promjenu kvalitetna. Razveselile su nas vijesti da ćemo dobiti i drugu sezonu, a dok to čekamo, gledamo ove serije poput Nobody Wants This koje će vam se sigurno svidjeti.

Fleabag

Dok je Adam Brody Hot Rabbi, Andrew Scott je Hot Priest u jednoj od najistaknutijih serija zadnjih deset godinaFleabag. Kratka i neodoljivo gledljiva, ova nagrađivana serija prati mladu ženu koja pokušava navigirati svoj život u Londonu i nošenje s velikim gubitkom. Fleabag je savršena dramedija koja je oduševila i kritičare i publiku kada je izašla jer nam je dala nešto novo. Napravila ju je izvrsna Phoebe Waller-Bridge.

najbolje dramedije

Master of None

Na Netflixu možete pronaći i nerazvikanu, ali sjajnu seriju – Master of None. Serija kroz tri sezone i 25 epizoda prati privatni i poslovni život Deva, 30-godišnjeg glumca iz New Yorka. Pratimo njegove romantične veze, obiteljske odnose te prijateljstva. Riječ je o još jednoj dramediji koju možete pogledati u jedan tjedan. Kreirao ju je i glavnu ulogu glumi komičar Aziz Ansari.

serije poput nobody wants this

Modern Love

Nobody Wants This serija je koja nam se svidjela zbog svoje feel-good priče i jer nam je dala odrasle likove za koje navijamo da uspiju. Ako tražite nešto slično tome, pogledajte seriju Modern Love. Riječ je o TV adaptacije poznate i istoimene kolumne New York Timesa koja prati razne veze, ljubav i ljudsku povezanost. Ima 16 epizoda od kojih svaka prati drugu ljubavnu priču. Ako vas to ne privuče, možda će impresivna glumačka postava. Nju čine Tina Fey, Anne Hathaway, Kit Harrington, Dev Patel, Andy Garcia i mnogi drugi.

serije poput nobody wants this

A Perfect Story

Sjajno ocijenjena serija koja vam je možda prošla ispod radara je španjolska A Perfect Story. Prati Margot i Davida koji dolaze iz skroz različitih svjetova. Ona je nasljednica hotelskog carstva. On mora raditi tri posla kako bi spojio kraj s krajem. Međutim, kada im se putevi spoje, shvate da samo oni mogu pomoći jedno drugom da osvoje ljubav svog života. Riječ je o miniseriji, a možete je pogledati na Netflixu.

serije poput nobody wants this

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori