Nakon Barbie, Margot Robbie i Ryana Goslinga gledamo u remakeu Oceanovih 11
Nakon Barbie, Margot Robbie i Ryana Goslinga gledamo u remakeu Oceanovih 11

Nakon Barbie, Margot Robbie i Ryana Goslinga
gledamo u remakeu Oceanovih 11

Margot Robbie i Ryana Goslinga uskoro ćemo na velikim platnima moći gledati u jednom od najiščekivanijih filmova godine – priči o kultnoj lutkici Barbie. Ne skrivamo kako ovaj film željno iščekujemo, no ovoga puta usmjerit ćemo se na njihov nadolazeći projekt. Riječ je o remakeu filma Oceanovih 11 u kojem bi trebali ostvariti naslovne uloge.

Preciznije rečeno, riječ je o remakeu originalnog filma Oceanovih 11 objavljenog 1960. godine u kojem su naslovne uloge ostvarile neke od najvećih zvijezda toga vremena –  Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr.

Prema dostupnim šturim informacijama radnja novog filma bit će smještena u 1962. godinu, a za mjesto događanja odabran je Monte Carlo. Upravo ćemo u hramu luksuza i kocke moći vidjeti novu genijalnu pljačku koju je uz pomoć svojih suradnika osmislio Danny Ocean.

Na spomen filma Oceanovih 11 mnogima će prva asocijacija biti onaj iz 2001. godine u kojem su naslovne uloge povjerene Georgeu Clooneyju i Bradu Pittu. Usprkos odabiru zvjezdane ekipe mnogi su bili skeptični da će film ostvariti veliki uspjeh, no prometnuo se u jednu od najvećih kino hitova s početak stoljeća. Njegov uspjeh rezultirao je i dvama nastavcima, a osmišljena je i “all girl” verzija Oceanovih 8 koja je velika platna ugledala 2018. godine.

Režiju novog filma preuzeo je Jay Roach, a u njemu će ponovno udružiti snage s Robbie, nakon suradnje na filmu Bombshell. Pretpostavlja se kako bi Oceanovih 11 u kino distribuciju mogao stići u ljeto 2024. godine.

A dok čekamo novi film, žeđ za filmovima o pljačkama možemo utežiti ovim naslovima.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori