Fanovi u histeriji: Stiže li nam druga sezona hit serije Normal People?
Fanovi u histeriji: Stiže li nam druga sezona hit serije Normal People?

Fanovi u histeriji: Stiže li nam druga
sezona hit serije Normal People?

Normal People miniserija je napravljena prema istoimenom bestselling romanu irske spisateljice Sally Rooney. Prati mladi par, Marianne i Connella kroz nekoliko godina te njihovu ljubav i prijateljstvo. Serija je postala hit, kako među kritikama, tako i među publikom. Jedna sezona od 12 epizoda izašla je još 2020., a sada opet svi pričaju o njoj. Izgleda kako ćemo dobiti drugu sezonu. I fanovi ne mogu doći sebi (a ni mi).

serija

Druga sezona?

Naime, glumci koji su tumačili glavne uloge, Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal raspametili su Instagram samo s jednom objavom. Edgar-Jones je na svoj story objavila selfie s Mescalom na kojem oboje pokazuju peace znak uz riječi ‘Imamo neke vijesti za podijeliti‘. Isti story je podijelio i Instagram profil Element Pictures. Riječ je o produkcijskoj kući koja stoji iza prve sezone Normal Peoplea. To je navelo mnoge fanove da pomisle kako nam se sprema druga sezona!

Fanovi serije su odmah pohitali na društvene mreže i krenuli sa spekulacijama. Peace znak kojeg pokazuju na slici možda zapravo simbolizira broj dva, za drugu sezonu?

Daisy i Paul se igraju s mojim emocijama i u redu sam s tim, Ako objave da stiže Normal People 2 mislim da ću plakati, samo su neki od komentara na sad već viralan story.

Naravno, još čekamo službenu potvrdu, ali po svemu sudeći i ako ne dobijemo novu sezonu, sigurni smo da se sprema nekakav reunion njihovih likova.

serija
Screenshot/@daisyedgarjones

Podsjetimo, Normal People prati Marianne i Connella, dvoje mladih ljudi s potpuno drugačijom pozadinom. Upoznaju se kao tinejdžeri u školi koju pohađaju, upuste se u tajnu vezu, no naposljetku prekinu. Međutim, opet se sreću, ali ovog puta na fakultetu. Tada započinju godine ljubavi, prijateljstva, rastanaka i ponovnih susreta. Normal People jedna je od rijetkih serija koja je toliko intimna, srcedrapajuća i realna. Daisy Edgar-Jones i Paul Mescal bili su nominirani za brojne nagrade za svoje sjajne izvedbe, a kod fanova postoji i velika nada da će se par spojiti i izvan ekrana.

Glumci imaju blisko prijateljstvo otkako su se upoznali na setu. Od završetka serije, oboje su se godinama često i pojavljivali na istim eventima poput Met Gale ili modnih revija.

Nije da nam je potreban razlog da još jednom pogledamo ovu briljantnu seriju, no vijest kako nam možda stiže druga sezona odlična je izlika da si ponovno slomimo srce gledajući Normal People. Ako ste jedni od rijetkih koji je nisu još pogledali, morate to promijeniti, a za one koji jesu, i dalje ćemo vas obavještavati o novim vijestima.

Normal People

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori