Maxton Hall nova je ljubavna teen drama koju je proslavio TikTok, a već je potvrđena i druga seozona
Maxton Hall nova je ljubavna teen drama koju je proslavio TikTok, a već je potvrđena i druga seozona

Maxton Hall nova je ljubavna teen drama koju je proslavio TikTok, a već je potvrđena i druga seozona

Tražite li seriju koja bi bila spoj Ponosa i predrasuda, Tračerice i recimo Gilmorica? Pronašli smo je. Točnije, TikTok ju je pronašao. Ako ste u zadnje vrijeme visite na toj mreži, moguće je da ste primijetili kako je jedna serija posebno viralna – Maxton Hall. Riječ je o njemačkoj enemies to lovers ljubavnoj teen drami. Evo što sve morate znati.

enemies to lovers

Maxton Hall prati ljubavnu priču dvoje tinejdžera. Ruby je uzorna učenica koja ima samo jedan cilj – završiti privatnu školu Maxton Hall te otići studirati na Oxford. Drugačija je od ostalih učenika privatne škole jer je tamo došla uz pomoć stipendije, nema bogate roditelje te je novac i partijanja ne zanimaju. Uz školu i radi kako bi pomogla svojoj obitelji, posebno ocu invalidu. Nitko je ne može razumjeti, pogotovo njezinu ambiciju. Iako se samo želi fokusirati na sebe i na školu, kada sazna jednu tajnu koja uključuje njezinog kolegu, nasljednika milijunaša Jamesa, ne može više ostati neprimjetna.

Riječ je o klasičnoj enemies to lovers priči. James je sin bogataša koji ne misli da je Ruby na njezinom levelu, a Ruby ne skriva predrasude koje ima prema Jamesu. No, kada dođe vrijeme da moraju surađivati sve više, shvate kako možda nisu toliko različiti koliko su mislili. Maxton Hall nastao je prema istoimenoj trilogiji, a serija prati događaje iz prve knjige Save Me, autorice Mone Kasten. BookTok učinio je knjigu viralnom, stoga nije ni čudno da je nastala i serija. Iako Maxton Hall nije direktna adaptacija knjige, fanovi neće biti razočarani.

Serija je ovaj mjesec izašla na Primeu i već postala viralna na TikToku. I ne samo to, serija se toliko svidjela publici da je potvrđena i druga sezona! Evo i kako izgleda najava:

Foto: IMDb, Instagram (@primevideo)

Učitati još
Zatvori