Već ste pogledali Emily in Paris i tražite još sličnih serija? Pogledajte ove tri
Već ste pogledali Emily in Paris i tražite još sličnih serija? Pogledajte ove tri

Već ste pogledali Emily in Paris i tražite još sličnih serija? Pogledajte ove tri

Četvrta sezona popularne Netflixove serije Emily in Paris izašla je ovaj tjedan, na veselje mnogih fanova. Riječ je o jednoj od onih laganih serija za razbibrigu koju bingeamo u rekordnom vremenu. Ako ste i vi jedni od tih i već ste pogledali prvi dio (ostatak sezone stiže 12. rujna), donosimo slične lagane serije koje mogu biti odlična zamjena.

The Sex Lives of College Girls

Kada krenete gledati The Sex Lives of College Girls, ne možete stati dok odjednom ne shvatite da je kraj sezone. Toliko je lagana za pratiti, a savršeno dočarava razuzdano, ranjivo i zabavno vrijeme ranih 20-ih. Originalna HBO serija prati četiri brucošice Essex fakulteta u Vermontu koje su ujedno i cimerice. Serija ima dvije sezone, a sljedeće godine se očekuje i treća.

lagane serije

The Marvelous Mrs. Maisel

Ako Emily in Paris volite zbog modnog izričaja, onda morate pogledati sjajnu komediju The Marvelous Mrs. Maisel. Radnja je smještena u 50-e godine prošlog stoljeća te prati kućanicu Midge Maisel. Njezin život se okrene naglavačke nakon što je ostavi suprug. No, ubrzo nakon toga shvaća da je puno bolja u onome što njezin suprug pokušava biti – stand up komičar. Baš kao i Emily, i Midge je mlada žena koja gradi svoj put i karijeru.

lagane serije

The Hookup Plan

A ako volite Emily in Paris zbog Pariza, onda je za vas The Hookup Plan, također na Netflixu. Ova francuska serija smještena je u Parizu te prati Elsu, mladu ženu koja nikako ne može zaboraviti svog bivšeg dečka. Njezine prijateljice ne mogu to više trpjeti te unajme eskort muškarca kako bi joj odvratio pažnju od bivšeg i pomogao joj da ga preboli.

lagane serije

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori