Na Netflix su stigle sve sezone kultne serije Izgubljeni
Na Netflix su stigle sve sezone kultne serije Izgubljeni

Na Netflix su stigle sve sezone
kultne serije Izgubljeni

Teško je izdvajati najbolje serije stoljeća ili svih vremena, ali stručnjaci i publika se često slože kako na best of listama zaslužuje biti serija Izgubljeni (Lost) koja se prikazivala i na našoj televiziji. I zaista, u vrijeme izlaska, Izgubljeni su bili najbolja stvar na TV-u. Emitirala se od 2004. do 2010. godine te ima šest sezona, a stigla je i na Netflix! Odlična je to sada prilika za one koji nikada nisu gledali ovu hit seriju kada je bila na vrhuncu.

Izgubljeni

O čemu je riječ?

Izgubljeni prati ljude koji su doživjeli strašnu avionsku nesreću te moraju surađivati kako bi preživjeli na pustom tropskom otoku. Serija je dobila odlične kritike kroz svih šest sezona, a otvorila je vrata mnogim sličnim avanturističkim serijama. Osvojila je deset Emmy nagrada, a pogotovo je bila hvaljena zbog tehničkih postignuća kao i sjajne glume. Bez sumnje možemo reći kako su Izgubljeni postali kultna serija, a tako ih gledaju i kritičari. Često je i u top 10 ili top 20 lista najboljih serija svih vremena.

Izgubljeni

Na Netflix su stigle sve sezone serije, a mi preporučujemo da ih pogledate ako volite uzbudljive avanturističke serije s fantasy i survival elementima.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori