Sprema se nastavak jedne od Sandlerovih najboljih komedija, glumit će i Travis Kelce
Sprema se nastavak jedne od Sandlerovih najboljih komedija, glumit će i Travis Kelce

Sprema se nastavak jedne od Sandlerovih najboljih komedija, glumit će i Travis Kelce

Adam Sandler vraća se svojoj kultnoj ulozi. Potvrđeno je kako nam stiže nastavak komedije Happy Gilmore. Često smatran jednim od Sandlerovih najboljih filmova, Happy Gilmore izašao je 1997. i pratio je naslovnog junaka, bivšeg hokejaša koji osvoji golfski turnir kako bi pomogao svojoj baki vratiti kuću koju joj je oduzela porezna. Evo što znamo o njegovom nastavku.

Happy Gilmore 2 realiziran je projekt zahvaljujući Netflixu koji producira i distribuira film. Sandler će reprizirati svoju glavnu ulogu, a trebao bi se pojaviti i Christopher McDonald koji je glumio glavnog antagonista Shootera McGavina. Sandler je u jednom intervjuu potvrdio da će se u nastavku pojaviti i redatelj/glumac Benny Safdie. Podsjetimo, on je sa svojim bratom Joshom režirao indie hit Uncut Gem u kojem je upravo Sandler imao glavnu ulogu. Osim Safdiea, malo neočekivana, ali zanimljiva vijest je da će svoj glumački talent u novom filmu pokazati i Travis Kelce, igrač američkog nogometa te dečko Taylor Swift.

Prošlo je skoro 30 godina otkad smo zadnji put vidjeli Happyja Gilmorea kako osvaja Tour Championship u golfu, a kako će film oživjeti njegovu sportsku karijeru ostaje nam za vidjeti. Nemamo još informacija o radnji, no scenarij je napisan i film je u produkciji. U svakom slučaju smo uzbuđeni ponovno vidjeti legendarnog lika na našim ekranima.

P.S. Danas je izašao i novi Sandlerov stand up special na Netflixu, Adam Sandler: Love You koji je režirao Josh Safdie.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori