5 serija koje morate pogledati ako volite enemies to lovers priče
5 serija koje morate pogledati ako volite enemies to lovers priče

5 serija koje morate pogledati ako
volite enemies to lovers priče

Ljubavni odnosi često su pokretač, a nekad i centar skoro svake serije. Volimo kroz sezone pratiti i put naših najdražih ljubavnih parova i navijati za njih. Zato posebno volimo onaj poznati ‘enemies to lovers‘ element koji mnoge serije imaju. Iako rijetko tako nešto viđamo u pravom životu, kad gledamo seriju kao da su najzanimljiviji parovi oni koji se na početku priče nisu baš podnosili. Danas, stoga donosimo pet serija koje morate pogledati ako volite neprijatelje koji se pretvore u ljubavnike.

enemies to lovers

Parks and Recreation

Parks and Recreation sjajna je komedija koja će se svidjeti svima koji vole serije poput The Office ili Modern Family. Svidjet će se i svima koji vole enemies to lovers priče jer je u ovoj seriji ona jedna od boljih. Glavni lik Leslie Knope (Amy Poehler) nakon nekoliko propalih veza napokon upozna Bena Wyatta (Adam Scott). Međutim, on na početku predstavlja prijetnju njezinom poslu te je odmah vidljivo kako postoji neprijateljska atmosfera. Međutim, to se sve promijeni kada krenu surađivati jedno s drugim te postanu najbolji par serije.

enemies to lovers

Gossip Girl

Ako niste još pogledali Gossip Girl, što čekate?! Znamo da radnja nekad nije najsmislenija, no ako su nešto dobro napravili to je enemies to lovers priča. Hit teen serija pratila je njujoršku elitu koja pokušava sakriti svoje tajne od nemilosrdne i anonimne blogerice koja samu sebe naziva Gossip Girl. Jedan od omiljenih likova, it djevojka Blair Waldorf imala je čak dvije enemies to lovers veze u seriji. Jedna je s glavnim bad boyem Chuckom Bassom, a druga s Danom Humphreyjem (koja nam je iskreno bila najdraža).

One Tree Hill

Još jedna hit teen serija uz koju smo odrasli je i One Tree Hill. Pratila je obiteljske i ljubavne probleme i avanture dvojice braće, Lucasa i Nathana Scotta i dok su svi bili opterećeni Lucasom i njegovim ljubavnim trokutom s Peyton i Brooke, daleko najslađi par bili su Nathan i Haley. Potpuno različiti, započeli su svoje druženje kao neprijatelji da bi se već u prvoj sezoni razvila velika ljubav koja je trajala do kraja.

enemies to lovers

Bridgerton

Ako se još uvijek niste oporavili od treće sezone Bridgertona te budno čekate drugi dio, vratite se prvim dvjema sezonama. Bridgerton ima romansu u centru svake svoje priče, a prva je pratila Daphne i Simona koji se u početku i nisu baš najbolje slagali. Sličnu premisu pratila je i druga sezona. Anthony i Kate jedva su se mogli smisliti prije nego što su skužili da zapravo ne mogu jedno bez drugog.

enemies to lovers

Maxton Hall

Na ovoj listi našla se jedna nova serija o kojoj smo već pisali. Maxton Hall njemačka je serija koja prati dvoje tinejdžera prestižne škole Maxton Hall. James je popularni sin bogataša, a Ruby skromna autsajderica koja je u školu došla zbog stipendije. Njihovi putevi nikad se ne sreću, no to se sve promijeni zbog jedne tajne koju Ruby sazna o Jamesovoj sestri. Kako bi se uvjerio da Ruby neće pisnuti, James joj se napokon mora obratiti i tu kreće njihova ljubavna priča. Od dvoje tinejdžera koji su se stalno sabotirali, došli su do preslatkog para. Najavljena je i druga sezona.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori