Detektivske serije koje će vam se svidjeti ako ste voljeli CSI i slične naslove
Detektivske serije koje će vam se svidjeti ako ste voljeli CSI i slične naslove

Detektivske serije koje će vam se svidjeti ako ste voljeli CSI i slične naslove

Sjećate se vremena kada smo u večernjim satima bili prikovani za TV i gledali CSI, NCIS, Mentalist, Kosti, Zakon i red i Zaboravljeni slučaj? Nismo se mogli zasititi novih i uzbudljivih kriminalističkih slučajeva i tima specijalaca koji bi ih uvijek uspješno riješili iz epizode u epizodu. Takvih detektivskih serija sve je manje, a ove što smo spomenuli su odavno završile. Zato smo napravili listu novih detektivskih serija koje bi vam se mogle svidjeti.

detektivske serije

Will Trent

Will Trent je briljantni specijalni agent u istražnom uredu Georgije. Kao dijete bio je napušten i natjeran da se sam nosi s brutalnim udomiteljskim sustavom u Atlanti. Tešku prošlost počne ostavljati iza sebe. Tada lokalna studentica nestane, a njegova nadređena ga neobjašnjivo drži podalje od slučaja. Ipak, Will se umiješa i zločince hvata zanimljivom procedurom. Ima bizarno fotografsko pamćenje i nevjerojatne sposobnosti vizualiziranja.

detektivske serije

Bosch: Legacy

Bosch: Legacy je spin-off Amazon Prime serije Bosch koja prati detektiva Harryja Boscha i novo poglavlje u njegovoj karijeri. Sada je privatni detektiv i mora surađivati sa svojom nekadašnjom neprijateljicom Honey Chandler. U prvoj sezoni bavio se istraživanjem ubojstva milijarderke Whitney Vance i raznim povezanim kriminalnim radnjama, a ovaj mjesec gledamo i drugu sezonu. Bosch: Legacy je prava poslastica za one koji su voljeli gledati CSI franšizu.

detektivske serije

Gangs of Oslo

Norveška detektivska serija Gangs of Oslo dostupna je i na Netflixu gdje je stekla popriličnu popularnost. Prati policajca Moaza Ibrahima koji je prisiljen živjeti opasan dvostruki život s kriminalnom skupinom Enemiez kako bi svoju mračnu prošlost sakrio od vanjskog svijeta. Policajac na tajnom zadatku je uvijek dobar recept za napetost, a serija je puna iznenađenja i plot twistova.

detektivske serije

The Night Agent

Zanimljiva Netflixova serija koja nam je stigla ove godine, The Night Agent oduševila je kritičare i javnost. Gabriel Basso glumi Petera Sutherlanda, FBI agenta nižeg ranga koji radi u podrumu Bijele kuće, zaslužan za telefon koji nikada ne zvoni. No, kada jednom zazvoni, to ga gura u opasnu zavjeru koja ga vodi sve do Ovalnog ureda. The Night Agent dostavlja dovoljno akcije i trilera, što i očekujemo od detektivskih serija. FBI agenti i opasne kriminalističke priče uvijek su bili uspješna formula za uzbudljiv TV sadržaj, a ništa drugačije nije ni s The Night Agent.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori