U moru glazbenih biografskih filmova koji nam dolaze, jedva čekamo onaj o Britney. Tko će je glumiti?
U moru glazbenih biografskih filmova koji nam dolaze, jedva čekamo onaj o Britney. Tko će je glumiti?

U moru glazbenih biografskih filmova koji nam dolaze, jedva čekamo onaj o Britney. Tko će je glumiti?

Jedna od najvećih pop zvijezda svih vremena dobit će svoj biografski film – Britney Spears! Vijest je službeno potvrdila i sama pjevačica na objavom na X-u koja glasi: Uzbuđena sam što mogu sa svojim obožavateljima podijeliti da sam radila na tajnom projektu s #MarcPlatt. Uvijek je snimao moje omiljene filmove… stay tuned.

Marc Platt u pitanju je filmski producent koji je osigurao prava na njezin bestselling memoar The Woman in Me. Evo što sve znamo.

Žena u meni

Film o Britney

Produkcijska kuća Universal, koja stoji i iza glazbenih biopica Straight Outta Compton o Ice Cubeu te 8 Mile o Eminemu, preuzela je ovaj novi projekt. Poznato je i tko će preuzeti redateljsku palicu. Bit će to Jon M. Chu. On ove godine izbacuje dugoočekivani mjuzikl Wicked s Arianom Grande i Cynthijom Erivo u glavnim ulogama. Hoće li film o Britney biti mjuzikl, drama ili nešto treće još se ne zna.

S obzirom na njezinu objavu, možemo očekivati kako je Britney usko povezana s projektom. A s obzirom i na sadržaj knjige, čeka nas pravi rollercoaster. The Woman in Me pokriva njezin život od dječje slave i nastupa u Mickey Mouse Clubu do medijski eksponiranog slučaja konzervatorstva zbog kojeg je nastao #FreeBritney pokret. Britney je i detaljno pisala o svojoj vrlo poznatoj vezi s Justinom Timberlakeom, ali i o kompleksom odnosu sa svojom obitelji.

Da je Britneyin život vrijedan filmskog platna znaju svi koji su odrasli uz njezinu glazbu, a sigurni smo kako će sve u vezi novog biografskog filma upravo zbog toga biti pod povećalom. Dok su informacije o detaljima filma minimalne, već se počinje spekulirati tko će to utjeloviti Britney?

Britney Spears

Tko će biti Britney?

Fanovi i pojedini mediji već su počeli slagati liste glumica koje bi voljeli vidjeti u ovoj ulozi. Kao potencijalni izbori se nameću pjevačice/glumice Sabrina Carpenter i Bella Thorne, ali i hvaljene glumice poput Florence Pugh i Elle Fanning. Glumica Millie Bobby Brown, poznata po Stranger Things već je davno izjavila da bi voljela utjeloviti Spears na velikom platnu, a znamo i da zna pjevati. Ona bi stoga bila jedan od idealnijih izbora. Tu su još i Sydney Sweeney, Madelyn Cline te Dove Cameron kao manje vjerojatniji izbori.

Tko god bude izabran, ne sumnjamo kako će izazvati puno prašine. Britneyna vojska fanova više ne oprašta ništa, pa tako neće ni lošu glumačku izvedbu. Nedvojbeno je da će upravo na glumici biti najviše pažnje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori