Znamo u koga će se glavni protagonist Benedict zaljubiti u četvrtoj sezoni serije Bridgerton
Znamo u koga će se glavni protagonist Benedict zaljubiti u četvrtoj sezoni serije Bridgerton

Znamo u koga će se glavni protagonist Benedict zaljubiti u četvrtoj sezoni serije Bridgerton

Netom nakon što je završila treća sezona popularne serije Bridgerton, društvene mreže su preplavile rasprave o tome tko će biti protagonist naredne sezone. Podsjetimo, dok su prve dvije sezone pratile slijed kojim su predstavljene i knjige Julije Quinn, američke autorice na čijim se zapisima i temelji ovaj serijal, treća sezona je pratila događanja iz njezine četvrte knjige – Romancing Mister Bridgerton (Gospodin Bridgerton).

Serijal o fiktivnim zgodama britanskog plemstva, smješten u 19. stoljeće, stekao je planetarni uspjeh kako na književnom, tako i televizijskom polju. Primjerice, treća sezona je postala jedan od 10 najuspješnijih Netflixovih projekata na engleskom jeziku te je uspjela prikupiti više od 91 milijun gledatelja od kada je službeno predstavljena ovog svibnja.

Benedict ili Eloise?, bila je glavna dvojba brojnih obožavatelja serije, no najavnim videom netom objavljenim na službenim stranicama serijala potvrđeno je kako će glavni protagonist četvrte sezone biti Benedict Bridgerton. Drugog sina obitelji Bridgerton, kao i do sada, utemeljit će britanski glumac Luke Thompson.

Bridgerton
Bridgerton

Tko se pridružuje glumačkoj ekipi?

Najavni video sugerira nam kako će nova sezona, baš poput književnog predloška, započeti na balu pod maskama. A nakon što smo saznali naslovnog junaka nove sezone ostalo je razriješiti još jedan misterij – tko će biti njegova odabranica? Ako će serija vjerno pratiti književni predložak An Offer from a Gentleman (Džentlemeska ponuda), njegovo srce osvojit će misteriozna Sophie.

Ovih je dana stigla i informacija kako je ta uloga pripala australskoj glumici korejskog podrijetla Yerin Ha. Njezina dosad najpoznatija uloga ona je u SF seriji Halo. Osim u novim nastavcima serije Bridgerton, imat ćemo je prilike vidjeti i u nadolazećoj seriji Dune: Prophecy.

Bridgerton, Yerin Ha
Yerin Ha

Kada stiže nova serija?

Za sve obožavatelje ovog naslova sjajna je vijest i kako je potvrđeno da će Jonathan Bailey reprizirati ulogu Anthonyja Bridgertona. Mnogi su strahovali kako će zbog ispunjenog rasporeda odustati od ove uloge, no glumac je spomenute navode demantirao.

Nažalost, trenutno nije poznato ni kada ćemo na Netflixu imati priliku vidjeti novu sezonu, no prve nepotvrđene informacije otkrivaju kako bi to moglo biti tek 2026. godine. Ono što jest poznato je to da će se sastojati od osam epizoda.

Prvi najavni video donosimo u nastavku:

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori