Kad ne znate što s povrćem

Kad ne znate što s povrćem

Kada ne znate što biste s povrćem, uvijek ga možete ispeći u pećnici. Jednostavno je i ukusno. I brzo! Sve na što trebate paziti je da stavite povrće koje se jedanko dugo peče i da ga jednako narežete. Idealna kombinacija uz meso ili ribu!

Slika-1

Za dvije porcije potrebno je:
2 veće mrkve
1 paštrnjak
1 cikla
2 žlice svježe nasjeckanog vlasca
2-3 žlice maslinovog ulja
Sol i papar

Slika-2

Povrće oguliti, oprati i narezati na jednake djelove. Posoliti, popapriti, preliti maslinovim uljem, dodajte vlasac i sve promiješajte rukama. Stavite da se peče (na papiru za pečenje) 20 minuta, na 200 stupnjeva.

Dobar tek!

Slika-3

Ako ste u potrazi za još nekim receptima, posjetite Instagram profil Kuživancija i iznenadite se!

Učitati još
Zatvori