Emily seli u Rim! Stigla je prva najava za drugi dio četvrte sezone Emily in Paris
Emily seli u Rim! Stigla je prva najava za drugi dio četvrte sezone Emily in Paris

Emily seli u Rim! Stigla je prva najava za drugi dio četvrte sezone Emily in Paris

Obožavatelji su nestrpljivo čekali 15. kolovoz, dan kada na Netflix stiže prvih pet epizoda nove sezone serije Emily in Paris. Preostale epizode četvrte sezone serije koja je postala instant hit stižu 12. rujna.

Iako će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njezin život ove sezone doživljava neke neočekivane obrate, proučila je glavna glumica Lilly Collins prilikom najavnog videa kreiranog za Netflix.
Emily in Paris
Emily in Paris
Emily in Paris

Što nas očekuje u novoj sezoni?

I dok se velik dio svijeta ovog ljeta, zbog Olimpijskih igara, zaputio u Paris, Emily se zaputila u svijet. Tvorac Netflixove uspješnice Darren Star o novoj je sezoni otkrio sljedeće: Emily ima pretrpan raspored putovanja. Od francuskih Alpa do Rima, a gledatelji će posredno doživjeti nevjerojatne nove lokacije kroz njezine oči. Očekujte nove likove i puno više drame, kao i romantike.

Ova sezona uvela je još jedan novi element –  zimu. Tako su gledatelji imali priliku vidjeti i ono drugo, tmurno lice Pariza. Bez brige, ideja kreatora prikazati je kako zima može biti jednako lijepa.

Emily in Paris
Emily in Paris

Pitanja na koja ćemo dobiti odgovor

U najavi je istaknuto kako nas čeka nova zanimljiva sezona, a pred Emily je i vrlo važna odluka – morat će sagledati je li ono što je oduvijek željela upravo ono što joj je potrebno. Glavna junakinja još je uvijek u ljubavnim dilemama te gaji snažne osjećaje prema dvojici muškaraca. Ali nije jedini lik koji će u novoj sezoni biti suočen sa svojom prošlošću.

Je li Alfie zaliječio slomljeno srce? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Može li Mindy ostvariti plasman na Euroviziju? Hoće li  Sylvijina ponovno rasplamsala ljubav potrajati?, sve su to pitanja na koja nam je nova sezona ponudila odgovor.

Emily in Paris

Nova sezona, novi likovi

Nova sezona donosi nam i nova lica, a među njima će se naći i ono Ruperta Everetta. Poznati britanski glumac u ovoj će prilici odigrati talijanskog poduzetnik Giorgija Barbiera. A vjerujemo kako će najveći interes izazvati lik Marcella, mladog Rimljana čija je uloga pripala talijanskom glumcu Eugeniju Franceschiniju.

Emily in Paris
Emily in Paris

“Možete otkazati Emily in Paris”

Unatoč velikom veselju i iščekivanju prvih epizoda, obožavatelji serije razočarani su dosad viđenim. Nazivaju je najgorom sezonom dosad, a neki pozivaju Netflix da je i otkaže. Znamo da je Emily in Paris jedna od onih serija koje se ne shvaćaju ozbiljno i da je većina gleda kao razbibrigu. Obožavatelji svjesno prihvaćaju određene besmislenosti i nedostatke jer je ona jedna od onih laganih serija uz koju se lako opustiti nakon napornog dana. No, po mišljenju fanova, izgleda kako je četvrta sezona oduzela i to. Najviše joj se zamjera što je ono najgore što bilo koja TV serija može biti – dosadna.

Emily in Paris je dosadna i bezlična kao i sponzorirani story na Instagramu, Mrzim kad se Emily usuđuje biti dosadna, a uz to i užasna, Možete otkazati Emily in Paris, Nema zanimljivih likova, ne dogodi se ništa zanimljivo, Ekstremno dosadan scenarij, samo su neki od komentara na društvenim mrežama gdje je Emily sada jedna od glavnih tema.

Podsjetimo, sezona još nije gotova! Uskoro nam stiže još epizoda, stoga se Emily još stigne iskupiti. Hoće li četvrta sezona ostati najgora dosad i možda presuditi seriji, ostaje nam vidjeti 12. rujna kada stiže ostatak epizoda. Upravo je stigla i prva najava za drugi dio koja je odmah zaintrigirala obožavatelje jer je najavila – Emily in Rome! Emily će tako Pariz zamijeniti Rimom.

Najavu pogledajte u nastavku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori