Ako se ni na niskim temperaturama ne odričete tenisica, ovi topli modeli grijat će noge cijele zime
Ako se ni na niskim temperaturama ne odričete tenisica, ovi topli modeli grijat će noge cijele zime

Ako se ni na niskim temperaturama ne odričete tenisica, ovi topli modeli grijat će noge cijele zime

Niske su temperature službeno stigle, a mi već sada šećemo u najtoplijim i najudobnijim komadima. Cozy stilom se vodimo i pri izboru cipela za hladno vrijeme. Kao klasik biramo čizme i gležnjače, ali i tople tenisice. Neki čizme smatraju neudobnim i nepraktičnim modnim izborom, pa kao udobnu alternativu izdvajamo tople zimske tenisice.

Tenisice su postale neizostavan dio naše garderobe tijekom cijele godine, spajajući stil, udobnost i funkcionalnost, često i na niskim temperaturama. Birani modeli pružaju zaštitu od hladnoće i vlage, ali i doprinose inovativnom i modernom izgledu. Glavna karakteristika zimskih tenisica je njihova prilagodljivost različitim vremenskim uvjetima. Izrađene od otpornih materijala poput vodootporne tkanine ili kože, te ispunjene s toplim krznom, ove tenisice pružaju zaštitu od kiše, snijega i hladnoće, čuvajući noge suhima i toplima. Što više možemo tražiti?

Trendi modeli tenisica

Dizajn zimskih tenisica često se fokusira na kombinaciju stila i funkcionalnosti. Moderne i trendi siluete pružaju svestranost za različite prilike. Postoji širok raspon opcija, od klasičnih visokih do modernih niskih tenisica s izolacijom ili platformom.

Osim materijala i dizajna, boje i detalji također igraju ključnu ulogu u estetici zimskih tenisica. Neutralne boje poput crne, smeđe, krem ili sive uvijek su poželjne zbog svoje svestranosti i mogućnosti lakog kombiniranja s klasičnim odjevnim komadima. No šareni i upečatljivi modeli su oni koje u 2024. smatramo popularnim. Dodatni elementi poput krznenih detalja pružaju estetski dodir i istovremeno doprinose svojoj funkcionalnosti.

U nastavku izdvajamo trendi modele koji će idealno pristajati u jesenskim i zimskim lookovima. Ponudu krase high street i high end modeli koje izdvajamo u nastavku.

Kako kombinirati zimske tenisice?

Kombiniranje toplih tenisica s jesenskom i zimskom garderobom može stvoriti ne samo moderan, već i šarmantan izgled. Uz traperice i pleteni džemper ili jaknu od umjetnog krzna, zimske tenisice dodaju ležerni šarm. Također se mogu kombinirati sa slip suknjama i maxi kaputom za elegantniji look.

U konačnici, zimske tenisice predstavljaju spoj stila i praktičnosti tijekom hladnih jesenskih i zimskih mjeseci. Njihova sposobnost da istovremeno pruže zaštitu od vremenskih uvjeta i izgledaju chic ih čini neizostavnim elementom aktualne garderobe.

Foto: On, Zara, Mytheresa, Farfetch, Veja, Nike, Instagram (@prohoda @immillieholmes @emilysupit)

Učitati još
Zatvori