Boogie Lab kućice hit su ovog adventa – kronute i kroštule zavoljet ćete na prvu
Boogie Lab kućice hit su ovog adventa – kronute i kroštule zavoljet ćete na prvu

Boogie Lab kućice hit su ovog adventa – kronute i kroštule zavoljet ćete na prvu

Zagrebački Advent ove je godine bogatiji no ikada. Dvije nove lokacije posljednjih dana privlače pažnju, a kronuti i kroštule Boogie Laba već su postali hit koji želimo odmah probati. Na Fuliranju na Strossmayerovom trgu te na Zrinjevcu po prvi put možete uživati u novim gastro hitovima.

Boogie Lab Advent kucica_PR (11)
Boogie Lab Advent kucica_PR (12)

Slatki ili slani kronut?

Kronut je već u prvim danima adventa oduševio mnoge. On je kombinacija croissanta i donuta, tj. croissant tijesta i donut oblika koji se prži poput krafne. Radi se tako da se u tijesto “laminira” maslac više puta kako bi se dobili slojevi tijesta i maslaca kao na croissantu. Nakon toga se oblikuje u krug s rupom te stavlja na dizanje. Nakon što je proizvod dovoljno dignut stavlja ga se na prženje. Isprženi proizvod puni se željenim kombinacijama. U ponudi je pet vrsta kronuta; slatke opcije Kikiriki & slani karamel, Pistachio & limun, Mandarina & kokos te slane opcije Kronut junetina i Zimski Kronut.

Boogie Lab Advent kucica_PR (2)

Četiri vrste Kroštula

Tradicionalna dalmatinska slastica Kroštula na Boogie Lab kućici je isto tako kombinacija croissant tijesta i tradicionalnih kroštula. Kroštula kao tvrtka poznata je po tome sto je prva počela organizirano proizvoditi kroštule još prije 25 godina. Da bi ubacili malo novog duha i prilagodili adventu i konzumaciji u hodu napravili su posebno lisnato tijesto što im je dalo dodatnu hrskavost i sočnost. Na Zrinjevcu su u ponudi četiri vrste Kroštula. Slatke su opcije: pistacija, mandarina i Bajadera, a slana opcija: Kroštule s kobasicom.

Boogie Lab Advent kucica_PR (6)

Nove kombinacije Boogie Lab kućica osvježenje su zagrebačkog Adventa koji ulazi u najveselije vrijeme.

Boogie Lab Advent kucica_PR (10)

Foto: PR

Učitati još
Zatvori