Spektakularnom revijom MONA predstavila svoju prvu kolekciju obuće
Spektakularnom revijom MONA predstavila svoju prvu kolekciju obuće

Spektakularnom revijom MONA predstavila
svoju prvu kolekciju obuće

Kaže se – ako želite upoznati osobu, samo pogledajte njihovu obuću. Cipele mogu puno toga otkriti o osobi koja ih nosi. Bilo da ste ljubitelj trendi komada poput mokasinki, elegantnih salonki ili čizama, važno je da ih nosite sa stilom i pažljivo uklopite u cjelokupni look.

U modnom svijetu, svaka sezona uvijek je zanimljiva i prepuna statement komada. Ove sezone brendovi su najavili veliki povratak kožnih čizama, a ‘it’ boja svakako su crvena i plava. Upravo su takvi modni noviteti koje možete pronaći i u kolekciji s potpisom omiljenog brenda Mona koja je prije nekoliko dana predstavila svoju prvu kolekciju obuće.

Statement čizme koje ćemo nositi ove jeseni

Elegantne kožne cipele ili čizme svakako su modni detalji koji čine razliku i koji će vam jednostavnu i običnu odjevnu kombinaciju učiniti glamuroznom. Od klasičnih i chic crnih mokasinki, preko kožnih cipela s otvorenom petom koje krasi elegantan lančić pa sve do kožnih čizama u raznim bojama – ova kolekcija na prvi pogled osvojila je sve ljubiteljice dobrog stila, ali i nas.

Iva Radić_Aleksandra Radujko_Mona revija

MO(d)NA chic kolekcija

Luka Beograd tako je prošle srijede bila u znaku Mona revije, a nova kolekcija predstavljena je influencerima, modnim znalcima i prijateljima ove modne kuće iz cijele regije. Imali smo čast iz prvih redova svjedočiti novitetima, ali i klasicima po kojima je Mona poznata.

Revija je to na kojoj nije manjkalo ničega, a u produkcijskom, modnom i audio-vizualnom smislu sve se savršeno uklopilo s vizijom ove modne kuće. Pored sjajnog kastinga i odlično promišljenih stajlinga Mona tim nam je ove jeseni premijerno predstavio i novi proizvod.

Poznata po svojim kožnim komadima, Mona iz kolekcije u kolekciju vidno unapređuje svoj asortiman, tako nas je ove sezone odlučila počastiti novitetom. Naime, već na samom ulazu premijerno su bili su izloženi modeli cipela i čizama koje su manekenke nosile na pisti, a njihov dizajn, boje i materijali savršeno su se uklopili s ostatkom kolekcije.

Svestrani modni dodaci

Modnu reviju krasile su jarke i upečatljive boje, a pista je bila ispunjena komadima koje jedva čekamo nositi. Od kaputa modernih dizajna do komada od umjetnog krzna, vune i tvida. Međutim ‘kraljica’ revije svakako je bila savršeno dizajnirana kožna jakna koju su trendseterice već naveliko prihvatile. Riječ je o sivoj kožnoj jakni na kopčanje koja će dati classy završni touch svakoj kombinaciji.

Savršeno će se upotpuniti s kožnom torbicom koja je gotovo svakodnevni odabir većine žena. Novi modeli Mona Star torbi upravo zbog spoja praktičnosti, jednostavnosti i elegancije komadi su s kojima ćete uvijek biti u trendu. Stoga ne čudi da je zbog velike potražnje postojala i lista čekanja. Možete birati između pet boja: ružičaste, crne, žute, petrolej zelene i crvene.

Revija o kojoj se ne prestaje pričati

Reviju je zatvorila trenutno najtraženija srpska manekenka Nikolina Vrekić, koja je imala uspješnu sezonu na Tjednu mode u Parizu, nakon što je debitirala u Milanu na Prada reviji. Još uvijek smo pod dojmom, ali već imamo svoje favorite.

Sve u svemu, moramo zaključiti kako je Mona odradila zadatak na visokoj razini i spremno uronila u jesensko/zimsku sezonu sa širokom ponudom svestranih modnih komada.

Foto: MONA

Učitati još
Zatvori