Rhode Skin, beauty brend Hailey Bieber, stiže na pet novih tržišta u Europi
Rhode Skin, beauty brend Hailey Bieber, stiže na pet novih tržišta u Europi

Rhode Skin, beauty brend Hailey Bieber, stiže
na pet novih tržišta u Europi

Čini nam se da sve iz tvornice Hailey Bieber postaje hit. Stoga nas nije iznenadila činjenica da je i njezin skincare brend doživio veliku popularnosti. Naime, Rhode Skin od izlaska na tržište redovito je rasprodan. Cijela linija temelji se na bogatoj hidrataciji i jačanju kožne barijere, a ideja je imati limitiran broj proizvoda koji će se eventualno lagano širiti po potrebi brenda.

I dok Rhode još uvijek uživa u slatkoći Strawberry Girl Summer, brend je predstavio nove jesenske proizvode. Nakon ograničenog izdanja Strawberry Glaze Peptide Lip Treatment (i prateće aktivacije Krispy Kreme Strawberry Glazed Donut), filozofija njege kože koju je lansirala Hailey Bieber usmjerila je pogled na novu kategoriju proizvoda: toniranom tretmanu za usne. Službeno lansiranje bit će 28. rujna. Peptide Lip Tint tonirana je verzija najprodavanijeg Peptide Lip Treatmenta.

Lip Tint tretman u četiri nijanse

Koristeći istu hranjivu formulu, Lip Tint bit će dostupan u četiri nijanse  — nježno ružičastoj Ribbon nijansi, bež Toast nijansi, bogatoj smeđoj Espresso nijansi i Raspberry Jelly u nijansi maline — za bogat, tonirani sjaj s daškom slatkoće koji se savršeno uklapa u Rhode rutinu.

Imena nijansi podsjećaju na tipičan kontinentalni doručak tost i espresso, dok je Ribbon sentimentalno vezan uz djetinjstvo Hailey Bieber kada se bavila baletom. Je li na pomolu nova estetika? Hoćemo li uskoro svjedočiti i Ballet core trendu? Kako bilo, nijanse su dizajnirane tako da odgovaraju svim tipovima i tonovima kože. Ovi će novi proizvodi također imati lagani slatki okus, kako bi zajednička nit ovih beauty proizvoda ostala povezana s hranom.

Rhode Skin, toast
Peptide Lip Tint Toast
Rhode Skin, ribbon
Peptide Lip Tint Ribbon
Rhode Skin,espresso
Peptide Lip Tint Espresso
Rhode Skin
Peptide Lip Tint Raspberry Jelly

Rhode stiže u Europu

Nakon velike potražnje, pet novih europskih tržišta dobit će novi sjaj, što je logičan slijed nakon lansiranja na UK tržište i Kanadu.

Rhode Skin od 28. rujna bit će dostupan u Italiji, Francuskoj, Španjolskoj, Njemačkoj i Irskoj. Ovo je vrlo važna  prekretnica za poduzetnički projekt trendseterice Hailey Bieber i vrlo velik iskorak za brend.

Prisjetimo se, Rhode je put započeo iz Haileyne osobne strasti za njegu kože, a na temelju toga, uz predanost strategiji pokušaja i pogrešaka, izgradila je brend koji danas ima sjedište u Kaliforniji.

Foto: Instagram (@rhode)

Učitati još
Zatvori