Zara ima duplić trendi Chanel torbe koja je preplavila društvene mreže
Zara ima duplić trendi Chanel torbe koja je preplavila društvene mreže

Zara ima duplić trendi Chanel torbe koja je
preplavila društvene mreže

Kada govorimo o modi i modnim klasicima, osobito bismo istaknuli dobru torbu kao vječni klasik. Iako se perspektiva mode promijenila i naglasak je na nosivim i streetwear komadima, neki komadi su vječni. Dobra torba, bilo mali ili veliki model je komad koji nam uvijek treba. U tom smislu imamo brojne dizajnerske modele koji su imaju kultni status kao i njihove pristupačnije, high street verzije. Posljednje vrijeme osobito su se u modu vratile velike torbe, a Chanel 22 torba osvojila je modni svijet čim se pojavila na pisti prošle godine.

Chanel 22 model zaludio je modni svijet

Chanel 22 ugledala je svjetlost dana na pisti u kolekciji proljeće/ljeto 2022. modne. Kako nije riječ o tipičnom Chanel modelu kao što je Classic Flap odmah je pokrenula razna šuškanja. Umjesto klasičnih torbica kuće, s čistim linijama i damskim chicom, torba više odaje boho chic i California casual vibe s prizvukom Chanelove magije. Trenutno je model Chanel 22 dostupan u nizu različitih boja. U klasičnoj crnoj, bijeloj, tamnoplavoj, tamno ljubičastoj i dvije nijanse ružičaste – svijetlo koraljno i nijansi šećerne vune. Svaka nijansa savršeno se ističe zahvaljujući polusjajnom finišu torbe. Model Chanel 22 dolazi u tri veličine – maloj, srednjoj i velikoj.

Brojne trendseterice odmah su je stavile na listu želja, Instagram feedovima zavladala je Chanel 22 manija i ova torba postala je jedan od najtrendi modela. Sada znamo što se svi pitate – koliko košta Chanel 22? Pa, ukratko rečeno, to nije nužno idealna Chanelova torba ako niste kolekcionar torbi luksuznog brenda. Zapravo, dolazi s prilično visokom cijenom. Najmanja veličina trenutno se prodaje za 5,100 dolara, srednja za 5,300 dolara, a velika za 5,800 dolara. Kao što svi znamo, poskupljenja modne kuće Chanel rijetko poštede njegove najpopularnije modele, pa se ne bismo iznenadili da će se cijena Chanel 22 modela mijenjati.

Zara dupe

Kako što je već poznato, high street brendove nerijetko se inspiriraju dizajnerskim brendovima. Tako dobijemo kopije brojnih komada po pristupačnijim cijenama. Naravno, riječ nije o doslovnim kopijama koje i dalje spadaju u kategoriju faux pas, već o modelima inspiriranim komadima koje spadaju na listu najtraženijih. Tako je i Chanel 22 model dobio svoju high street verziju.

zara torba
zara torba

Zara je u sklopu nove jesenske kolekcije izbacila shopper torbu s lancem u dvije boje koja neodoljivo podsjeća na Chanelov model zbog svog oblika, zatvaranja nabiranjem vezica i lanca. Naravno, izostao je Chanel logo kao i prepoznatljiva prošivena tekstura, a cijena Zarinog modela je svega 22,95 eura.

torba
zara
torba
zara

Foto: Instagram (@juliesfi, @pernilleteisbaek), Zara

Učitati još
Zatvori