Naziru se prvi trendovi: Četiri boje koje će obilježiti jesen
Naziru se prvi trendovi: Četiri boje koje će obilježiti jesen

Naziru se prvi trendovi: Četiri boje
koje će obilježiti jesen

Od street stylea do modne piste i, naravno, Pantoneovih predviđanja, kada su it boje u pitanju, ima mnogo pokazatelja koji nam pomažu da shvatimo koje će se nijanse istaknuti za jesen 2024. Kao i svaka sezona, jesen ima potvrđene modne ideologije koje pratimo, a to su chic boho i western stil odijevanja. Nije teško za zaključiti da će čokoladna i karamela smeđa dominirati, a pored njih uvelike ćemo viđati još tri predivne boje. U nastavku otkrijte koje su it boje i nijanse u pitanju. Također izdvajamo modne favorite u it bojama.

Boja slonovače

Predviđamo da će tonovi krem nijanse, boje slonovače i zimske bijele boje biti veliki hit za nadolazeću sezonu budući da je tonsko odijevanje još uvijek veliki trend, a veliki dio modnih ponuda krasi upravo ova luksuzna nijansa.

Sve nijanse crvene

Prošle smo godine svi uživali u modnoj opsesiji crvenom bojom, a čini se da i ove hladne sezone kuca na velika modna vrata. Količina atraktivnih komada upravo u crvenoj i bordo nijansi dokazuje da ćemo ju uvelike gledati ove jeseni i zime. Nećemo se žaliti jer baš ovi izdvojeni high street komadi odmah idu na našu listu želja. Iskoristite moć crvene boje te šarmantne odjevne komade koristite kao pop of color u jesenskom looku.

Kričava i maslinasto zelena

Za ljeto smo svi obožavali neonsku zelenu, a sve zahvaljujući uspješnom albumu Charli XCX i viralnoj brat summer estetici. U nadolazećoj sezoni, udaljujemo se od kričave nijanse te težimo maslinasto zelenoj nijansi. Posebno nam se sviđa u kombinaciji s čokoladno smeđim komadima.

Čokoladno smeđa

Već smo pričali o dominaciji brušene kože u skoroj kišnoj sezoni, a ona gotovo uvijek dolazi u smeđoj nijansi. Osim toga uočili smo i mega popularnost oversized suede smeđih torba, te odlučili pratiti country stil i kupovati neke boho komade. Sve navedene estetike super pristaju uz smeđu, a mi ju jedva čekamo stilizirati na svakojake načine.

Učitati još
Zatvori