Blueberry milk nails: Neodoljiva nijansa koju nosimo i ovog ljeta
Blueberry milk nails: Neodoljiva nijansa koju nosimo i ovog ljeta

Blueberry milk nails: Neodoljiva nijansa
koju nosimo i ovog ljeta

Prošle sezone obilježilo je niz trendova nail arta, od viralne Hailey Bieber manikure do šarenih francuskih savjeta kojima smo se okrenuli kako su temperature skočile. Nokti privlače pažnju, a kada razmišljamo o najljepšim bojama za ovu ljetnu sezonu, odmah pomislimo na svijetle nijanse ružičaste, koraljne, crvene, plave i žute,… Ove sezone, međutim, ublažavamo stvari. Biramo nježne i umirujuće boje, a sve to zahvaljujući slavnim osobama poput Due Lipe, Sofije Richie i Sabrine Carpenter. Sve ove djevojke generacije Z nose istu boju noktiju. To može značiti samo jedno – novi ljetni trend boje za nokte.

Blueberry milk je it nijansa za ljeto

Dopustite nam da vas upoznamo s blueberry milk noktima. Ljetna verzija iznimno popularnih mliječnih noktiju koji su eksplodirali na TikToku ranije ove godine nakon što su ih odobrile Blake Lively, Jennifer Lopez i Sydney Sweeney. Mliječni nokti koriste nježne boje za stvaranje zamućenog ili “mliječnog” efekta. Prošli su dani jarkih svjetlih tonova—blage, pastelne nijanse trenutno su najtraženije.

Sabrina Carpenter dokazuje da su blueberry milk nokti savršen dodatak za ljetni odmor. Dua Lipa također obožava nositi svoju blueberry milk nijansu u kombinaciji s dugačkim noktima u obliku badema.

Blueberry milk nokti nalaze se negdje između nebesko plave i pastelno plave boje. Više vuče prema pastelnim notama, dajući prednost nijansama koje su meke, blijede i puderaste u odnosu na one koje su svijetle i zasićene. Govorimo o umirujućoj i spa boji koja odaje opuštenu atmosferu, savršenu za ljeto. Trebate inspiraciju? I it djevojka Sofia Richie nije odoljela ovoj boji, a svoje blueberry milk nokte uparila je s ljetnim, ležernim old money komadima.

Donosimo osam najljepših lakova u blueberry milk nijansama kako biste mogli sami isprobati ovaj trend kod kuće.

lak za nokte muse
Chanel
essence lak za nokte
essence (dm)
h&m
orly (dm)
pupa lak za nokte
pupa (dm)
opi lak za nokte
opi
gucci lak za nokte
gucci
essie lak za nokte
essie

Foto: Instagram (@buffcs, @iramshelton), dm, OPI, Essie, CHANEL, H&M

Učitati još
Zatvori