Chefs at sea: Posebne večere gostujućih chefova u 8 najboljih hrvatskih restorana
Chefs at sea: Posebne večere gostujućih chefova u 8 najboljih hrvatskih restorana

Chefs at sea: Posebne večere gostujućih chefova u 8 najboljih hrvatskih restorana

Poseban projekt udruge JRE-Hrvatska pod nazivom Chefs at sea održava se već tradicionalno svaku godinu, jedan dan u više različitih restorana udruge. Na ovaj jedinstveni dan, 13.6. u 19.00 h, započet će večere u čak 8 restorana JRE-Hrvatska u kojima kuhaju gostujući chefovi.

Chefs at sea

Osam restorana domaćina ugostit će 8 chefova iz internacionalne JRE obitelji koji pripremaju večeru u 5 sljedova samo za jedan stol.

Jedan zajednički stol za osam osoba u 8 restorana udruge JRE-Hrvatska može se rezervirati već sada i to pozivom ili upitom na restorane u kojima se održava aktivacija. Odaberite vaše favorite i rezervirajte sudjelovanje na ovom jedinstvenom projektu. Koji restorani sudjeluju u projektu i tko im dolazi na večeru, saznajte u nastavku.

Cijena večere od 5 sljedova je identična u svim restoranima, a ona iznosi 200 eura po osobi.

Konoba Boba
Konoba Boba
Konoba Boba
Konoba Boba

Chefovi i restorani domaćini te tko im dolazi na večeru

  • Restoran Badi, Umag
    Chef Aleksandar Grubić & Annett Teich, restaurant BK, JRE-France
  • Konoba Boba, Murter
    Chef Vjeko Bašić & Michael Ammon, Gasthaus Jakob, JRE-Germany
  • Lešić Dimitri, Korčula
    Chef Marko Gajski & Alessandro Ciriello’s, L’Horizon, JRE-Belgium
  • Konoba Pelegrini, Šibenik
    Chef Rudolf Štefan & Chiel de Groot, Amused, JRE-Netherland
  • Restoran Foša, Zadar
    Chef Saša Began & Siggi Tschurtschenthaler, Adler, JRE-Switzerland
  • San Rocco, Brtonigla
    Chef Floriana Ružić & Teresa Gutierrez, Azafran, JRE-Spain
  • Draga di Lovrana, Lovranska draga
    Chef Luka Goleš & Sören Herzig, Herzig, JRE-Austria
  • Korak, Jatrebarsko
    Chef Bernard Korak & Christian Mittermeier, Villa Mittermeier, JRE-German

Foto: PR, Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori