Poseban projekt udruge JRE-Hrvatska pod nazivom Chefs at sea održava se već tradicionalno svaku godinu, jedan dan u više različitih restorana udruge. Na ovaj jedinstveni dan, 13.6. u 19.00 h, započet će večere u čak 8 restorana JRE-Hrvatska u kojima kuhaju gostujući chefovi.
Chefs at sea
Osam restorana domaćina ugostit će 8 chefova iz internacionalne JRE obitelji koji pripremaju večeru u 5 sljedova samo za jedan stol.
Jedan zajednički stol za osam osoba u 8 restorana udruge JRE-Hrvatska može se rezervirati već sada i to pozivom ili upitom na restorane u kojima se održava aktivacija. Odaberite vaše favorite i rezervirajte sudjelovanje na ovom jedinstvenom projektu. Koji restorani sudjeluju u projektu i tko im dolazi na večeru, saznajte u nastavku.
Cijena večere od 5 sljedova je identična u svim restoranima, a ona iznosi 200 eura po osobi.
Chefovi i restorani domaćini te tko im dolazi na večeru
- Restoran Badi, Umag
Chef Aleksandar Grubić & Annett Teich, restaurant BK, JRE-France - Konoba Boba, Murter
Chef Vjeko Bašić & Michael Ammon, Gasthaus Jakob, JRE-Germany - Lešić Dimitri, Korčula
Chef Marko Gajski & Alessandro Ciriello’s, L’Horizon, JRE-Belgium
- Konoba Pelegrini, Šibenik
Chef Rudolf Štefan & Chiel de Groot, Amused, JRE-Netherland - Restoran Foša, Zadar
Chef Saša Began & Siggi Tschurtschenthaler, Adler, JRE-Switzerland - San Rocco, Brtonigla
Chef Floriana Ružić & Teresa Gutierrez, Azafran, JRE-Spain
- Draga di Lovrana, Lovranska draga
Chef Luka Goleš & Sören Herzig, Herzig, JRE-Austria - Korak, Jatrebarsko
Chef Bernard Korak & Christian Mittermeier, Villa Mittermeier, JRE-German
Foto: PR, Sanja Jagatić