Proljeće je idealno vrijeme za teambuilding, a mi već znamo kamo želimo ići
Proljeće je idealno vrijeme za teambuilding, a mi već znamo kamo želimo ići

Proljeće je idealno vrijeme za teambuilding, a
mi već znamo kamo želimo ići

Proljeće je, bez imalo dvojbe, idealno vrijeme za teambuilding. Dani su sunčani i većinom topli, a ipak ne prevrući, dok je sve u prirodi zeleno, svijetlo i mirisno. Kamo god pošli, proljetno sunce će vam dopustiti zabavu na otvorenom, a priroda će čarobno djelovati na opuštanje. Nekoliko dana odmaka od uobičajenog poslovnog ritma je korisno za sve članove tima i preporučljivo za svaku poslovnu organizaciju. Zato smo odabrali tri predivne i prostrane vile u kojima bismo rado proveli sljedeći teambuilding.

Odmor u Dalmaciji

Villa Premasole smještena je u blizini Zadra. Može primiti do 15 gostiju, a nudi odmor iz snova i potpuni bijeg od svakodnevice. Luksuzna rustikalna vila okružena je izuzetnom prirodom, maslinicima i kamenitim stazama i dizajnirana u ugodnim toplim tonovima. U unutarnjem se dijelu nalazi sedam prostranih spavaćih soba, a sve su opremljene en-suite kupaonicom.

Ostatak prostora ispunjen je unutarnjom blagovaonom i potpuno opremljenom kuhinjom, a možete uživati i u zajedničkom spravljanju jela u vanjskoj kuhinji s kaminom, a potom uživati u jelu i razgovoru u vanjskoj blagovaonici ili ostakljenoj sjenici. Prostrana vila ima sobu za opuštanje, jacuzzi, grijani bazen i saunu pa možete vježbati uz opremu za teretanu, opustiti se u vodi ili zaigrati partiju biljara. Zvuči kao dobar plan.

Kvarner je uvijek dobra ideja

Prostrana i šarmantna Villa Isabella nalazi se u blizini Crikvenice i može smjestiti do 18 gostiju, a svaka od devet spavaćih soba ima en-suite kupaonicu. Ova vila na raspolaganju ima čak četiri potpuno opremljene kuhinje te unutarnju i vanjsku blagovaonicu. Dnevna soba ima sve potrebno za odmor s pogledom na terasu, roštilj, ležaljke i grijani bazen sa slanom vodom.

U dvorištu vile nalaze se vanjski wc, tuš i privatni parking. Vila Isabella ima čak dvije saune i privatnu teretanu, a gosti koji vole aktivnosti na zraku mogu na biciklima istražiti okolicu. U blizini vile se nalaze lokalni restorani, barovi i trgovine, a i centar je udaljen svega 1km. Ovo mjesto koje spaja luksuz, privatnost i komfor idealan je odabir za opušteni teambuilding.

Druženje na otoku

 Villa Malibu One smjestila se na otoku Viru, a sastoji se od šest luksuznih apartmana smještenih u jednoj kući za maksimalno 28 gostiju. Svaki apartman ima i vlastitu potpuno opremljenu kuhinju te kupaonu. Dvorište prekriveno zelenilom skriva bazen, ležaljke i sunčalište, a natkrivena veranda s vanjskom blagavaonom i velikim roštiljem obećava višesatna druženja.

Kako zabavi nikad ne bi došao kraj, tu su biljar, pikado, stolni nogomet i bicikli kojima se gosti mogu otisnuti na istraživanje okolice. Otok Vir dio je Zadarskog arhipelaga i jedan od najsunčanijih otoka Mediterana. Mostom je povezan s kopnom pa se vrlo lako može doći automobilom, a u blizini se nalaze veličanstveni Velebit i nacionalni parkovi Kornati i Paklenica.

Idemo na teambuilding

Ove tri prostrane vile, idealne za teambuilding kao i za druženje u velikoj grupi prijatelja ili šire obitelji, možete bukirati na web-stranici tvrtke My Luxoria. My Luxoria je hrvatska turistička agencija specijalizirana isključivo za najam kuća za odmor s bazenima, a u svom portfelju trenutno ima više od 700 vila iz svih dijelova Hrvatske. Zavirite i u ostale vile i možda pronađete svoje mjesto za genijalan teambuilding ili veliko druženje.

Učitati još
Zatvori