Službeno je: Carrie i Adan ponovno zaljubljeni, fotke na kojima se ljube zapalile internet
Službeno je: Carrie i Adan ponovno zaljubljeni, fotke na kojima se ljube zapalile internet

Službeno je: Carrie i Adan ponovno zaljubljeni, fotke na kojima se ljube zapalile internet

Jeste li bili u timu Mr.Big ili u timu Aidan?

Ako vas je oduvijek oduševljavala romansa između smirenog Aidana i vrckaste Carrie Bradshaw, koja je u seriji Seks i grad neslavno završila, razveselit će vas fotke sa snimanja nove sezone serije And Just Like That…

 

Jesu li Carrie i Aidan sreću napokon pronašli u pedesetima?

Već je poznata informacija da se u drugu sezonu serije And Just Like That vraća glumac John Corbett koji glumi Aidana, vidjeli smo čak i kako se Carrie i Aidan na snimanju drže za ruke no ne čudi što je fanove apsolutno oduševila nova serija fotografija na kojima se par strastveno ljubi!

 

Strastvene fotke na kojimaAidanuz sebe privija Carrie, jutros su osvanule na Instagram profilima Sarah Jessice Parker i službene stranice serije And Just Like That, a malo je reći da su fanovi za njima poludjeli.

U samo nekoliko sati, fotografija na profilu slavne glumica skupila je skoro pola milijuna likeova i mnoštvo oduševljenih komentara kao što su: “Ovo je ostvarenje sna!” i “Carrie je sad u svojoj Bennifer eri”.

Još ekskluzive…

Najnoviji prizori sa snimanja serije And Just Like That pokazuju kako se slavni par nalazi i mazi na kultnim stepenicama ispred njujorškog stana u kojem je Carrie živjela u seriji Seks i grad, a na nekim fotografijama Aidan u ustima ima – cigaretu.

Kako je fanovima dobro poznato, Carrie i Aidan često su se svađali upravo zbog njezine navike pušenja cigareta pa fanovi naslućuju da je to gesta kojom će u novim epizodama Aidan dati Carrie do znanja da je spreman pokušati sve kako bi ponovno osvojio njezino srce.

Prisjetimo se njihove ljubavne priče

U trećoj sezoni serije Seks i grad, nakon što je prekinula s Mr.Bigom, Carrie upoznaje Aidana, zgodnog mladog dizajnera namještaja u epizodi “No Ifs, Ands, Or Butts”.

Carrie pada na njegov šarm i talent, a on zaključuje kako je upravo ona žena za njega jer ju voli i njegov pas Pete koji “odlično procjenjuje ljude”. Strastvenu romansu poremetila je njezina ovisnost o cigaretama, ali i emotivno nedostupnom Mr.Bigu kojem Carrie odjednom postaje zanimljivija no ikad. Aidan od Carrie traži predanost i ozbiljnu vezu, što nju guši. Nakon emotivnog prekida Aidan je toliko slomljen da Carrie više ne želi ni pogledati.

Na njezinu inicijativu, još jednom obnavljaju vezu, Aidan kreće preuređivati stan kako bi u njemu mogli zajedno živjeti i Carrie nudi brak, no njezin strah od njegovog trajnog nepovjerenja i vezanja i ovaj put joj ne dopuštaju da se prepusti toj ljubavnoj priči. U četvrtoj sezoni serije Seks i grad Carrie i Aidan finalno prekidaju.

 

 

Aidana ponovno viđamo u filmu Seks i grad 2 te doznajemo da je oženjen za dizajnericu namještaja te da ima sina Tatea. Dizajnerica i Aidan kasnije dobivaju još dvoje djece.

Ipak, na samom početku serije And Just Like That, koja je nastavak Seksa i grada, doznajemo da je Mr.Big preminuo pa je dolazak Aidana u drugu sezonu sasvim logičan trik scenarista da pokušaju privući publiku koja od starta ima podijeljeno mišljenje oko nove serije koja prati nove zavrzlame dobro poznatih njujorških prijateljica.

Što se dogodilo s Aidanovim brakom i jesu li strastveni poljupci na stepenicama početak priče kojom će Carrie napokon dobiti  svojsretan završetak, doznat ćemo uskoro…

Foto: Instagram (@sarahjessicaparker), Profimedia

Učitati još
Zatvori