GANNI x New Balance kolaboracija koju će nositi sve trendseterice

GANNI x New Balance kolaboracija koju
će nositi sve trendseterice

Nova GANNI x New Balance stiže za svega nekoliko dana, točnije četiri dana, a mi ovu kolaboraciju nestrpljivo iščekujemo! Naime, vodeći svjetski modni brend GANNI udružuje snage s New Balance timom kako bi promijenili budućnost obuće. GANNI x New Balance 2002R model tenisica izrađen je od recikliranih materijala i dolazi u dvije boje. Cilj ove kolaboracije bio je prikazati GANNI it djevojku, šarena i neutralna boja ovih tenisica samo je dokaz njihove prilagodljivosti i nosivosti. Jedan i drugi par tenisice ima jednaku, zelenu i sivu paletu i jasno označen logotip New Balance i GANNI brenda.

Kolaboracija koja nas je oduševila

Kao što smo spomenuli, radi se od tenisicama koje su gotovo u potpunosti napravljene od recikliranog materijala, što je u konačnici i strategija New Balance brenda. No, u zadnje vrijeme postaje jedna od obveza GANNI brenda. Vlasnik GANNI brenda, Nicolaj Reffstrup, ističe kako kod suradnja uvijek pokušava podići dizajnersku dogmu na višu razinu i stvoriti inovativna i odgovorna partnerstva. Kaže „Radimo jako naporno kako bismo stalno bili bolji. Naše novije kolekcije za 2022 sezonu, 92% su izrađene od certificiranih organskih i recikliranih materijala.” Dakle, zajedničko stvaranje proizvoda u kojemu se dijele mišljenja i inovacije je izrazito važan korak u procesu kreiranja proizvoda.

Cijena ovih tenisica iznosi 150 dolara i kreću u prodaju 13. travnja, nažalost nema prednarudžbi. Međutim, ukoliko vam se posreći možete ih naručiti na službenoj stranici GANNI brenda.

Foto: GANNI, New Balance

Učitati još
Zatvori