Zara Home predstavila je jednu od najljepših kolekcija do sada

Zara Home predstavila je jednu od
najljepših kolekcija do sada

Već smo upoznati s Zara Home kolekcijama naziva ‘Visual Diaries‘, serijal u kojem Zara Home donosi priče i perspektive fotografa koje se u konačnici pretvore u mini kolekcije. No, Zara Home sada predstavlja kolekciju ‘At Home With’, čiji je cilj prikazati domove zanimljivih ličnosti. Prvi ‘At Home With’ serijal je s poznatom umjetnicom Conie Vallese. Conie je rođena u Buenos Airesu, Argentini, gdje je rano razvila interes za umjetnost promatrajući projekte svoje obitelji. Glavne inspiracije od malih nogu bile su joj bakine slike na ulju, očevi eksperimenti u kiparstvu i majčin afinitet prema dizajnu interijera. Nakon studija filma na Sveučilištu u Buenos Airesu preselila se u New York gdje trenutno živi i radi.

U domu umjetnice Conie Vallese

Kroz fotografiju Josha Olinsa Conie opisuje svoj dom u Buenos Airesu:

„Pojednostavniti sve, diviti se svemu, cijeniti i promatrati sve otvorenim očima. Život ovdje podrazumijeva sve to. Uživanje u prirodi, udisanje i očuvanje prirode. Učenje kako živjeti na ekološki način. Potraga za lijepim prostorom u mojoj nutrini mora se odražavati na moje okruženje. Moj dom mora biti udoban; želim toplinu, sunce, svjež zrak, jednostavne predmete, ocean, jahati na konju, uživati u stvaralaštvu u ateljeu ili kuhanju za prijatelje. Sve se svodi na to da se osjećamo dobro, a prostor i okruženje ključno su na tom putu.”

Kolekciju inspiriranu domom umjetnice Conie Vallese možete pronaći na web stranici Zare Home. U kolekciji ima ponešto za svakoga – od kuhinjskog pribora, dekorativnih vaza, tepiha, stonjaka do namještala i vrtnog alata.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori