Jučer je u zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron održano kušanje sladoleda napravljenog prema originalnoj talijanskoj recepturi. Iza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar Talijan Giampiero Mele, koji svakom okusu pristupa posebno, a u voćnim okusima koristi pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnose gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko. U pojedinim okusima, primjerice jagoda, borovnica i mango, mogu uživati i vegani.
U bogatstvo okusa ovog sladoleda jučer su se uvjerile mnoge poznate Hrvatice; Anđa Marić, Ornela Vištica, Mirna Maras, Petra Kurtela, Ecija Ivušić i Mirjana Mikulec, koje su došle uživati u ovoj Torterie Macaron ledenoj slastici. Svi zainteresirani sladolede mogu isprobati u Centru Cvjetni, Avenue Mallu, City Center One West i Arena centru, gdje Torterie Macaron slastičarnica ima svoja prodajna mjesta.
Foto: John Pavlish