

Landsky Bar, u suradnji s Coca-Cola HBC s ponosom najavljuje jedinstveno gostovanje JAZ by Ana Roš, inovativnog restoranskog koncepta koji dolazi iz kulinarskog svijeta jedne od najpriznatijih chefica današnjice. U srijedu, 12. veljače 2025., s početkom u 19:00 h, Zagreb će imati priliku doživjeti vrhunski spoj miksologije i gastronomije – iskustvo koje se ne propušta.
Po prvi put u Landskyju, kokteli i hrana spajaju se u besprijekorno osmišljene parove – svaka čaša donosi savršeno izbalansirani okus u kombinaciji s ekskluzivnim zalogajem.
Što nas čeka?
Jedno je sigurno, očekuje nas spoj vrhunske barske i gastronomske scene, odnosno prvi ovakav event u Zagrebu. Goste očekuju četiri signature koktela, kreirana od strane JAZ by Ana Roš tima i Head Barmena Mensura Babače te četiri ekskluzivna snacka, kreirana od strane JAZ by Ana Roš tima i Head Chefa Alexa Iacovielloa, pažljivo osmišljena kako bi savršeno pratila svaki koktel.
Ana Roš – ikona svjetske gastronomije
Ana Roš, vlasnica i chefica kultnog Hiša Franko (No. 32 na The World’s 50 Best Restaurants 2023.), nosi tri Michelinove zvjezdice, što njezin restoran svrstava među najbolje na svijetu. Najbolja chefica svijeta prema The World’s 50 Best Restaurants 2017., Ana je sinonim za inovaciju, autentičnost i nevjerojatnu posvećenost lokalnim sastojcima. Kroz JAZ, Ana i njezin tim donose opušteniji, ali jednako precizan i kreativan pristup hrani – savršeno prilagođen urbanim gurmanima i ljubiteljima koktela.
Alex Iacoviello – Head Chef at JAZ by Ana Roš
Glavnu kulinarsku viziju JAZ-a u Zagreb donosi Alex Iacoviello, mladi chef iz Italije čija impresivna karijera uključuje rad u nekima od najboljih restorana na svijetu. Svoju kulinarsku priču započeo je u Hiši Franko, gdje je stekao temeljna znanja i vještine. Nakon toga, usavršavao se u renomiranim restoranima diljem svijeta. Njegovo bogato iskustvo i strast prema vrhunskoj gastronomiji sada donosi u JAZ by Ana Roš, a zagrebačka publika će imati priliku uživati u njegovim umijećima kroz savršeno osmišljene zalogaje koji prate signature koktele.
Mensur Babača – Head Bartender at JAZ by Ana Roš
Barmensko umijeće na ovom eventu dolazi iz ruku Mensura Babače, glavnog barmena JAZ by Ana Roš. Poznat po inovativnim pristupima u miksologiji, Mensur spaja klasične tehnike s modernim elementima, stvarajući koktele koji redefiniraju doživljaj ispijanja pića. Mensur je 2022. godine završio prestižnu Raise the Bar akademiju, vodeći obrazovni centar za konobare, barmene i bariste, čime je dodatno usavršio svoje znanje o naprednim tehnikama miksologije, storytellingu i upravljanju barom.
Landsky – mjesto gdje se spajaju priče i okusi
Landsky bar poznat je po dovođenju najpoznatijih i među najboljim svjetskim i regionalnim barovima i barmenima, koji su svojim gostovanjima oblikovali barsku scenu Zagreba. Ovog puta idu korak dalje – donoseći u Zagreb koncept koji na savršen način povezuje miksologiju i gastronomiju.
Broj mjesta je ograničen, a dolazak na event moguć je isključivo uz rezervaciju.
Osnovne informacije
Datum: 12. veljače 2025.
Lokacija: Landsky Bar, Ozaljska 146, Zagreb
Web: www.landskybar.com
Foto: Instagram