Bliži se vrijeme blagdana, a hotel Kempinski Palace Portorož poziva vas da godinu završite nezaboravnim iskustvima. Pripremili su raznolike blagdanske sadržaje s bogatim događanjima, gastro delicijama i sve zaokružili jedinstvenom blagdanskom atmosferom.
Sezona blagdanske čarolije započinje u petak, 30. studenog 2024. godine, svečanim otvorenjem tradicionalnog božićnog sajma u čarobnom ambijentu hotelskog povijesnog parka koji će svake subote i nedjelje oduševljavati posjetitelje.
Festival pjenušavih vina
U suradnji s Turističkom zajednicom Portorož, 26. prosinca 2024. godine od 16 do 20 sati u Kristalnu dvoranu hotela Kempinski Palace Portorož vraća se godišnji spektakl – Festival pjenušavih vina. Posjetitelji će, osim što će dobiti kristalnu čašu za pjenušac koju mogu ponijeti kući, uživati u kušanju raznih pjenušaca. Više informacija o ulaznicama i načinu kupnje potražite na stranicama Turističke zajednice Portorož.
Gosti će imati priliku kušati pjenušce iz regije, a bit će dostupna i selekcija francuskih šampanjaca. Bit će osigurani i zalogaji jer će tim hotelskih kuhara pripremati domaće istarske delicije. Ugodnu atmosferu upotpunit će živa glazba.
Gastro entuzijasti uživanje u pjenušavim vinima mogu i upotpuniti. Naime, u ponudi je paket “Gourmet Sparkling” koji nakon kušanja pjenušaca na festivalu uključuje degustacijsku večeru od pet sljedova, upotpunjenu odabranim pjenušavim vinima, u restoranu Sophia, preporučenom od strane Michelinovog vodiča.
Božićno vrijeme s daškom elegancije
Božić je vrijeme kada se okupljamo s obitelji i prijateljima za blagdanskim stolom. Kako biste izbjegli stresne pripreme i kuhanje, hotel Kempinski Palace Portorož pripremio je posebnu blagdansku večeru koja će Badnjak, 25. prosinca, pretvoriti u nezaboravan doživljaj.
Gosti će moći uživati u biranim okusima u prestižnom restoranu Sophia, preporučenom od strane Michelin vodiča. Kuhari su osmislili jedinstveni blagdanski jelovnik koji uključuje sezonske božićne namirnice s domaćim istarskim prizvukom. Postoje dvije verzije jelovnika: riblji ili mesni, a oba oduševljavaju svojim profinjenim okusima i elegancijom.
Cijena jelovnika već od 115 eura jamči vrhunsko gastronomsko iskustvo u čarobnom ambijentu koji spaja tradiciju i luksuz. Pridružite se proslavi bezbrižne Badnje večeri i prepustite svoje nepce čaroliji blagdanskih okusa!
Ostani u korak
s trendovima
Prijavi se na Journal newsletter.
Novogodišnji maskenbal u hotelu Kempinski Palace Portorož
Najluđa noć u godini ovog će puta u hotelu Kempinski Palace Portorož zasjati u čarobnom duhu maskenbala s dvije prestižne teme: bečkom elegancijom u Kristalnoj dvorani i venecijanskom profinjenošću u restoranu Sophia. Čarobna večer započet će u 19 sati u hotelskom piano baru Palace Club, gdje će goste dočekati pjenušac i birani zalogaji.
U restoranu Sophia, uz nježne melodije dueta, možete uživati u ekskluzivnom degustacijskom jelovniku od šest sljedova koji su osmislili chefovi s iznimnom pažnjom za detalje i lokalne okuse.
Za sve one koji vole raskošnu ponudu, u Kristalnoj dvorani bit će pripremljen vrhunski švedski stol koji će upotpuniti posluženo glavno jelo. Cijelu večer pratit će živa glazba koja će pružiti nezaboravan ugođaj.
Novogodišnji maskenbal i after party uz živu glazbu nastavit će se u Palace Clubu do jutarnjih sati. Prepustite se čaroliji i birajte između bečke elegancije ili venecijanske sofisticiranosti za nezaboravan doček Nove godine u čarobnom zagrljaju luksuza!
Foto: PR